Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Youtube için kesin çözüm nedir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba, projemde youtube üzerinden klip oynatmam gerekiyor. Daha önce iframe kullanarak html parse ile denemelerim olmuştu fakat youtube kaynak kodlarının zamanla değişmesinden dolayı düzgün çalışmadı veya hatalar verdi. Bu konuda en kalıcı yöntem nedir, ne yapmalıyım. 
Amacım yotubeta video aratmak bulunan videoyu formumda tam ekran oynatmak.
teşekkürler
(21-02-2018, Saat: 21:07)Lord_Ares Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye OlBu konuda en kalıcı yöntem nedir

Tabii ki Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol'lerini kullanmak!
Bu apiyi yanlış anlamadıysam , delphide webbrowser iframe kullanarak denemem gerekiyor. Peki delphinin webbrowserındaki bazı sorunları hepimiz biliyoruz. Bu bize bu api düzgün kullanmamıza mani olmaz mı ? Apiyi iframe haricinde kullanabiliyormuyuz. (mediaplayer vs gibi..)
(21-02-2018, Saat: 23:26)Lord_Ares Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye OlBu apiyi yanlış anlamadıysam , delphide webbrowser iframe kullanarak denemem gerekiyor. Peki delphinin webbrowserındaki bazı sorunları hepimiz biliyoruz. Bu bize bu api düzgün kullanmamıza mani olmaz mı ?  Apiyi iframe haricinde kullanabiliyormuyuz. (mediaplayer vs gibi..)

Bu api için webbrowsere gerek yok , en azından Android(Java) tarafında öyle, Bu api ile yaptığım ve Google Play'e henüz koymadığım uygulamadan görüntüler...
Bu uygulamada çocuklar sadece ebeveynlerinin izin verdiği videoları görebilir/izleyebilir

kO65dA.png
(22-02-2018, Saat: 08:28)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol
(21-02-2018, Saat: 23:26)Lord_Ares Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye OlBu apiyi yanlış anlamadıysam , delphide webbrowser iframe kullanarak denemem gerekiyor. Peki delphinin webbrowserındaki bazı sorunları hepimiz biliyoruz. Bu bize bu api düzgün kullanmamıza mani olmaz mı ?  Apiyi iframe haricinde kullanabiliyormuyuz. (mediaplayer vs gibi..)

Bu api için webbrowsere gerek yok , en azından Android(Java) tarafında öyle, Bu api ile yaptığım ve Google Play'e henüz koymadığım uygulamadan görüntüler...
Bu uygulamada çocuklar sadece ebeveynlerinin izin verdiği videoları görebilir/izleyebilir

kO65dA.png

Yayınlayınca haber verirseniz seviniriz Smile

Ayrıca uygulamadan şifresiz/kontrolsüz çıkılmasına da izin vermiyordur sanırım uygulama. Olur da çıkılırsa da ekranı kilitlerse tadından yenmez Smile
(22-02-2018, Saat: 10:31)edo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol
(22-02-2018, Saat: 08:28)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye OlBu api için webbrowsere gerek yok , en azından Android(Java) tarafında öyle, Bu api ile yaptığım ve Google Play'e henüz koymadığım uygulamadan görüntüler...
Bu uygulamada çocuklar sadece ebeveynlerinin izin verdiği videoları görebilir/izleyebilir

kO65dA.png

Yayınlayınca haber verirseniz seviniriz Smile

Ayrıca uygulamadan şifresiz/kontrolsüz çıkılmasına da izin vermiyordur sanırım uygulama. Olur da çıkılırsa da ekranı kilitlerse tadından yenmez Smile

Hepsi olacak inşallah, şu an playlist tarafını adam ediyorum birden fazla playlist ouşturup varsayılan atayıp çocuğun bu videolar dışına çıkmasını önlemek vs daha sonra uygulamadan çıkışını engelleme üzerine düşeceğim Wink
yhackup, webbrowser kullanmadıysan ne kullandın herhangi bir player mı ? Projem windows ortamında çalışıyor bu yüzden sanırım iframe yapısını kullanmak zorunda kalıcam.
(22-02-2018, Saat: 13:26)Lord_Ares Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Olyhackup, webbrowser kullanmadıysan ne kullandın herhangi bir player mı ? Projem windows ortamında çalışıyor bu yüzden sanırım iframe yapısını kullanmak zorunda kalıcam.

Youtuba Apisi de Frame olarak veriyor zaten, YouTubePlayerFragment isminde bir Fragment, video player özelliklerine sahip.
Sıkıntıda orada ya önceki mesajımda da belirttiğim gibi frameleri delphinin webbrowserında çalıştırmak sorunlu bu yüzden farklı yol arayışındayım Smile))
(22-02-2018, Saat: 16:56)Lord_Ares Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye OlSıkıntıda orada ya önceki mesajımda da belirttiğim gibi frameleri delphinin webbrowserında çalıştırmak sorunlu bu yüzden farklı yol arayışındayım Smile))

Delphi tarafına yabancıyım ama , Frame'leri webbrowser içinde mi kullanılıyor sadece ?

Frame de bir görsel komponet değil mi delphi tarafında ?
Sayfalar: 1 2 3