Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: AMD işlemciye sahip işletim sistemine Sanal Mac kuramıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba,
Göndermiş olduğunuz resimdeki ekranda artı (+) butonu ile yeni bir bağdaştırıcı eklemeyi deneyin.
(20-09-2016, Saat: 19:21)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Göndermiş olduğunuz resimdeki ekranda artı (+) butonu ile yeni bir bağdaştırıcı eklemeyi deneyin.

Denedigimde sol menüde yine seçenek  çıkmıyor . Bir forumda vmare kaldırıp farklı dizine kuran bir kullanıcı ip alabildigini yazmış birde onu deneyeyim
Merhabalar. Farklı dizine kurdum yine bağlanmadı. Virtualbox ile zaten hiç Mac kurmuyor.

Netbook var intel işlemciye sahip ancak ne 64 biti şlemciye sahip ne de yüksek değerlere sahip. Onda nasılsa intel işlemci var. Kurar mı bilmiyorum, merak ettiğim farklı bilgisayara kurduğunda ip alabilmem için modem üzerinden mi alıyor sdk'yi bilginiz var mı?
(21-09-2016, Saat: 21:23)10.Köy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar. Farklı dizine kurdum yine bağlanmadı. Virtualbox ile zaten hiç Mac kurmuyor.

Netbook var intel işlemciye sahip ancak ne 64 biti şlemciye sahip ne de yüksek değerlere sahip. Onda nasılsa intel işlemci var. Kurar mı bilmiyorum, merak ettiğim farklı bilgisayara kurduğunda ip alabilmem için modem üzerinden mi alıyor sdk'yi bilginiz var mı?

Merhaba,
Bu güne kadar sizin belirttiğiniz işlemci sorunları ile bende karşılaştım. Fakat çözülmeyecek sorunlar değil. Yani işlemci tipi bu anlamda çok önemli değil. Asıl önemli olan kurulum dosyanızdır.
VMware ile sanal makina oluştururken, Mac OS X için .vmdk dosyası mı kullanıyorsunuz yoksa doğrudan sanal makina oluşturup, Mac OS X işletim sistemi içeren .iso dosyasından mı yüklüyorsunuz? 
Eğer .vmdk dosyası ile oluşturuyorsanız, bu dosyayı oluşturan kişinin konfigürasyonunu kullanıyorsunuz demektir. Doğal olarak network ihtiyacı olmayan bir sanal makina oluşturmuş olabilir. Bu durumda farklı bir .vmdk dosya arayışına gidebilirsiniz. Yada Mac OS X işletim sistemi içern bir .iso dosyasından yükleme yapmanız gerekecektir.
IP alabilmeden kastınız; anladığım kadarıyla Delphi IDE'si üzerinden bağlantı profili ile oluşturmak istediğiniz iletişim ayarlarıdır. Sanal Mac OS X ile Lokal bilgisayarınız haberleştiği (ping yöntemi ile test edebilirsiniz) anda bu bağlantı (Delphi Uzak Bağlantı Profili) da otomatik olarak sağlanır.

İyi çalışmalar...
Merhabalar. .vmdk yuklemistim. .iso birçok deneme yaptım yuklemedi birçok .vmdk yukledim çoğu olumsuz çıktı. Bir tanesi yüklenince artık ona yogunlastim. Farklı seçeneklere bakmaya devam inşallah bulurum doğru dosyayı. Teşekkürler.
(22-09-2016, Saat: 12:47)10.Köy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar. .vmdk yuklemistim. .iso birçok deneme yaptım yuklemedi birçok .vmdk yukledim çoğu olumsuz çıktı. Bir tanesi yüklenince artık ona yogunlastim. Farklı seçeneklere bakmaya devam inşallah bulurum doğru dosyayı.  Teşekkürler.

Merhaba,
Yukarıdaki açıklamamda belirttiğim gibi sizin kurmuş olduğunuz vmdk dosyası muhtemelen ilk kurulumda NetWork özelliği seçilmemiş. 
Yeni .vmdk'da aynı sıkıntıyı yaşamazsınız İnşaallah.
VMWare listesindeki ilgili OS X dosyasına sağ tıklayıp > Manage > Change hardware compatibility ile açılan pencerede en son sürümü seçip, eğer son sürüm seçili ise bir önceki sürümü seçip uyumlu olabilecekleri bir dene.
(22-09-2016, Saat: 17:21)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]VMWare listesindeki ilgili OS X dosyasına sağ tıklayıp > Manage > Change hardware compatibility ile açılan pencerede en son sürümü seçip, eğer son sürüm seçili ise bir önceki sürümü seçip uyumlu olabilecekleri bir dene.

Merhabalar, önerinizi farklı versiyonlar için tek tek deneyip kendi içlerinde de NAT, Bridge ve local bilgisayar ethernet kartını gösterip ayrı ayrı denedim ama sanırım Fesih beyin bahsettiği durum var hazır kurulu işletim sistemi .vmdk kurmuştum ve net için yapılandırılmamış olabilir demişti. Farklı kaynaklar bakıyorum hatta indiriyor şu an 8 - 9  gb bir dosya ve sırada birçok dosya var. Çok teşekkürler öneriniz için ama bende işe yaramadı maalesef, sağolun. İnşallah dosyalardan birisi çalışır.
Sayfalar: 1 2 3