Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Delphi XE6'da oluşan XML XE'de farklı. WSDL Wizard hata yapar mı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Delphi XE6'daki WSDL ile ilgili örnek uygulamayı XE'e taşıyıp deniyorum.
XE6 user ve password değişkenlerine xmlns=””   parametresi eklerken, XE eklemiyor. Ve bundan dolayı hata alıyorum.
WSDL ile giden pakete bu parametreyi nasıl ekleyebilirim ?
Tecrübe etmedim ama THTTPRIO'nun OnBeforeExecute'u içinde değişiklik yapılabiliyordu diye aklımda kalmış
Çözüldü sağolun
Çözüldü de ne çözüldü. Sormasını biliyolar. Çözülünce şundanmış böyle böyle yapıldı da çözüldü demek zor geliyo.
User ve password alanlarının bulunduğu sınıf eğer TRemotable sınıfından miras alıyorsa ilgili virtual methodları ezip xml serialize işini kendiniz özelleştirebilirsiniz.
Nöbette ancak bu kadar yazabiliyorum. Smile
(20-04-2019, Saat: 09:47)ismailkocacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.User ve password alanlarının bulunduğu sınıf eğer TRemotable sınıfından miras alıyorsa ilgili virtual methodları ezip xml serialize işini kendiniz özelleştirebilirsiniz.
Nöbette ancak bu kadar yazabiliyorum. Smile

Bu forumda 50'den fazla soru sorup da başkasının sorduğu tek bir soruya bile cevap vermeyen insanlar var. Bir de böyle; vatani görevini yerine getirirken bile başkalarına yardımcı olmaya çalışan insanlar var!
Kolaylıklar diliyorum @ismailkocacan
(20-04-2019, Saat: 12:11)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(20-04-2019, Saat: 09:47)ismailkocacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.User ve password alanlarının bulunduğu sınıf eğer TRemotable sınıfından miras alıyorsa ilgili virtual methodları ezip xml serialize işini kendiniz özelleştirebilirsiniz.
Nöbette ancak bu kadar yazabiliyorum. Smile

Bu forumda 50'den fazla soru sorup da başkasının sorduğu tek bir soruya bile cevap vermeyen insanlar var. Bir de böyle; vatani görevini yerine getirirken bile başkalarına yardımcı olmaya çalışan insanlar var!
Kolaylıklar diliyorum @ismailkocacan

Sağolun hocam.
TRemotable sınıfının virtual metodlarının neden var olduğuna dikkat çekmek istedim.
Cevap veren herkese hem teşekkür eder hem özür dilerim. Doğru çözüldü dedim kaçtım forumdan. Kusura bakmayın. Hatta şimdi yazılanları okuyunca yüzümde kızardı mahcubiyetten.
Aslında çözdüm sağolun'u @SimaWB cevabını deneyip çözer çözmez altına cevap gibi yazdım. Ama tabi bunu sizin bilme imkanınız yok.
Onbefore execute olayına xmlns= metnini aratıp xmlns=”” metni ile çevirdim. Ama bu çevrimden sonra bu işle o kadar zaman harcayıp uğraştım ki şimdi yukarıdaki bildirimi görünce gördüm mesajları. Tekrar kusura bakmayın cevap için teşekkürler.