Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Daire Şeklinde Progressbar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhabalar,

Daire Şeklinde Progressbar yapan uğraşan oldu mu ?
Merhaba,

Bileşen paketleri mevcut

FMX için;
1- https://github.com/zhaoyipeng/FMXComponents 
FMXCircleScoreIndicator.gif

2-https://bitbucket.org/gmurt/kscomponents


VCL için;
1-http://www.almdev.com/ StyleControl (ücretli)

scgp_c3.png
Sadece görsellik kısmıyla ilgileniyorsanız ;

https://github.com/uparlayan/Graphics32_RBC

Graphics32RBC.png?raw=true
tms veya devexpress kullanıyor isen ikisisnde dairesel progress bar örnekleri mevcut
@uparlayan hocam yeri gelmişken bu componenti delphi 2010 a yükleyebiliyormuyuz...veya 2010 verisyonu varmı
(10-04-2019, Saat: 14:57)forumcuali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@uparlayan  hocam yeri gelmişken bu componenti delphi 2010 a yükleyebiliyormuyuz...veya 2010 verisyonu varmı

Bende 2010 olmadığı için yüklemeyi denemedim, sanırım test etmek size kaldı Smile
1 saat içinde son halini github'a atarım
(10-04-2019, Saat: 13:30)uparlayan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sadece görsellik kısmıyla ilgileniyorsanız ;

https://github.com/uparlayan/Graphics32_RBC

Graphics32RBC.png?raw=true

Vuaaavv Harika olmuş
@Tuğrul HELVACI 'nın eli değdi Smile Ondandır güzelliği...
Bunu tahmin etmemiştim Smile... denedim hocam.

graphics32 ve GR32PNG bir problem çıkmadı lakin Graphics32_RBC yüklemeye kalktığımda ilk önce " vcl. ...." ve "system. ..." şeklindeki tanımlarda hat verdi. Onları  düzeltim bu seferde kod kullanımındaki farklılıklardan -sanırım-  hat verdi.
mesela

Kod:
type
 TPiOfsetTipi = (Pi_0, Pi_90, Pi_180, Pi_270);
 TPiOfsetTipi_Helper = record helper for TPiOfsetTipi
   public
     function ToSingle: Single;
 end;


burda [DCC Error] GR32_Rubicube_Utils.pas(47): E2474 Record type required hatsı veriyor...


Result := []; yazan yerlerde de  [DCC Error] GR32_Rubicube_Utils.pas(151): E2010 Incompatible types: 'TArrayOfArrayOfFloatPoint' and 'Set' hatası alıyorum

sanırım 2010 da system.SysUtils çok farklı işleyişi var

kısaca beni aştı....Smile
Sayfalar: 1 2