Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: xcode application loader ile yükleme hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
merhaba arkadaşlar delphi berlin update 2 ile geliştirdiğim projede android te sıkıntı yok googleplay store a attım ama ios a atarken xcode sürekli resimdeki hatayı veriyor defalarca sertefikaları sildim yeniden oluşturdum delphide gerekli işlemleri yaptım ama bu hatayı aşamadım. sizlerden bu konu hakkında yardım beklemekteyim arkadaşlar. bunu nasıl aşarım? xcode 8.2.1 bu arada resimdeki bundle

hata ekranı
fSj1DDk.png

Delphi ayar1
60FzwHr.png

Delphi ayar2
D3VOapl.png
Merhaba,
Sertifika Güven özellikleriniz doğru tanımlanmamış olabilir. 
Öncelikle sertifika Güven ayarlarınızı kontrol edin;
Anahtar Zinciri Erişimi > Oturum açma altındaki Sertifikalar, kısmında bulunan dağıtıcı sertifikanız üzerinde sağ tuşa tıklayıp Bilgi Ver menüsünü seçin.
Açılan sertifika bilgi ekranında Güven > Bu sertifikayı kullanırken alanında Sistem Saptanmışlarını Kullan seçilmiş olması gerekiyor.
Seçili değilse, Sistem Saptanmışlarını Kullan'ı seçin.

2017-02-08_08-28-43.png

Yukarıda belirttiğim alanda bir sorun yok ise; iOS Dağıtıcı Sertifikasını oluşturma adımlarınızı yeniden gözden geçirin.
Her ne kadar bu işlem adımlarını tekrarladım deseniz ("defalarca sertefikaları sildim yeniden oluşturdum") de; bazen gözden kaçan küçük bir nüans, hataya neden olabiliyor. Daha önce hassur üyemizin de karşılaşmış olduğu ve çözüme ulaştırdığı Ios cihazda uygulama çalıştırma (Çözüldü) konusuna göz atmanızda fayda var.