Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Edit elemanına focus yapınca ekran siyahlaşıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba ,

forma 2 adet edit elamanı 2 adet label ve 1 speedkbuton ekleyip çalıştırdım. edit elemanlardından birine focus yaptığımda ekran siyah şekilde flash gibi kararıp geri geliyor bunu çözmek için bir yol var mıdır ??

2 Adet ek ekledim siyah ve normal halinde iken ekran görüntüsü almıştım
Merhaba,
kodsuz olarak benzerini yaptım, seninkine benzer bir sorun olmadı.
herhangi bir kod yazdıysan koddan kaynaklanan bir sorun olabilir.
Formla ilgili bir özelliği açıp kapatmayı unutmuş olabilirsin. Yeni oluşturduğun projelerde de aynı problem varmı? Yoksa aradaki farklara bir bak istersen.
Ekran kartı sürücüsünden yapıyor olabilir. Nvidia ekran kartlarında böyle bir probleme şahit olmuştum.
(24-04-2017, Saat: 08:49)meko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Merhaba,
kodsuz olarak benzerini yaptım, seninkine benzer bir sorun olmadı.
herhangi bir kod yazdıysan koddan kaynaklanan bir sorun olabilir.

Herhangi bir kod yok sadece elemanlar var projede

(24-04-2017, Saat: 09:54)witalihakko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Formla ilgili bir özelliği açıp kapatmayı unutmuş olabilirsin. Yeni oluşturduğun projelerde de aynı problem varmı? Yoksa aradaki farklara bir bak istersen.

denemek için yeni projeler oluşturup denedim ama sorun devam etti.Form üzerinde herhangi bir değişiklik de yapmadım ama anlamadım bir anda böyle yapmaya başladı

(24-04-2017, Saat: 11:42)barutali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Ekran kartı sürücüsünden yapıyor olabilir. Nvidia ekran kartlarında böyle bir probleme şahit olmuştum.

bende ekran kartı diye düşündüm ama emin olamadım tekrardan driver yükleyip deneyeceğim şimdi

Ekran kartını güncelleyince sorun düzeldi. (nvidia)