Delphi Can
Daire Şeklinde Progressbar - Baskı Önizleme

+- Delphi Can (http://www.delphican.com)
+-- Forum: Delphi (http://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Genel Programlama (http://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Konu Başlığı: Daire Şeklinde Progressbar (/showthread.php?tid=3508)

Sayfalar: 1 2


Daire Şeklinde Progressbar - yhackup - 05-04-2019

Merhabalar,

Daire Şeklinde Progressbar yapan uğraşan oldu mu ?


Cvp: Daire Şeklinde Progressbar - egeven - 05-04-2019

Merhaba,

Bileşen paketleri mevcut

FMX için;
1- Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız. 
FMXCircleScoreIndicator.gif

2-Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.


VCL için;
1-Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız. StyleControl (ücretli)

scgp_c3.png


Daire Şeklinde Progressbar - uparlayan - 10-04-2019

Sadece görsellik kısmıyla ilgileniyorsanız ;

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

Graphics32RBC.png?raw=true


Daire Şeklinde Progressbar - odemir01 - 10-04-2019

tms veya devexpress kullanıyor isen ikisisnde dairesel progress bar örnekleri mevcut


Daire Şeklinde Progressbar - forumcuali - 10-04-2019

@uparlayan hocam yeri gelmişken bu componenti delphi 2010 a yükleyebiliyormuyuz...veya 2010 verisyonu varmı


Cvp: Daire Şeklinde Progressbar - uparlayan - 10-04-2019

(10-04-2019, Saat: 14:57)forumcuali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.@uparlayan  hocam yeri gelmişken bu componenti delphi 2010 a yükleyebiliyormuyuz...veya 2010 verisyonu varmı

Bende 2010 olmadığı için yüklemeyi denemedim, sanırım test etmek size kaldı Smile


Daire Şeklinde Progressbar - uparlayan - 10-04-2019

1 saat içinde son halini github'a atarım


Daire Şeklinde Progressbar - yhackup - 10-04-2019

(10-04-2019, Saat: 13:30)uparlayan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Sadece görsellik kısmıyla ilgileniyorsanız ;

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

Graphics32RBC.png?raw=true

Vuaaavv Harika olmuş


Daire Şeklinde Progressbar - uparlayan - 10-04-2019

@Tuğrul HELVACI 'nın eli değdi Smile Ondandır güzelliği...


Daire Şeklinde Progressbar - forumcuali - 10-04-2019

Bunu tahmin etmemiştim Smile... denedim hocam.

graphics32 ve GR32PNG bir problem çıkmadı lakin Graphics32_RBC yüklemeye kalktığımda ilk önce " vcl. ...." ve "system. ..." şeklindeki tanımlarda hat verdi. Onları  düzeltim bu seferde kod kullanımındaki farklılıklardan -sanırım-  hat verdi.
mesela

Kod:
type
 TPiOfsetTipi = (Pi_0, Pi_90, Pi_180, Pi_270);
 TPiOfsetTipi_Helper = record helper for TPiOfsetTipi
   public
     function ToSingle: Single;
 end;


burda [DCC Error] GR32_Rubicube_Utils.pas(47): E2474 Record type required hatsı veriyor...


Result := []; yazan yerlerde de  [DCC Error] GR32_Rubicube_Utils.pas(151): E2010 Incompatible types: 'TArrayOfArrayOfFloatPoint' and 'Set' hatası alıyorum

sanırım 2010 da system.SysUtils çok farklı işleyişi var

kısaca beni aştı....Smile