Delphi Can
Beni Hatırla Eklemek - Baskı Önizleme

+- Delphi Can (http://www.delphican.com)
+-- Forum: Delphi (http://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Mobil Platform - FireMonkey (FMX) (http://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Konu Başlığı: Beni Hatırla Eklemek (/showthread.php?tid=3882)



Beni Hatırla Eklemek - seydigozegir@gmail.com - 12-08-2019

Merhabalar,

Uygulaman giriş ekranına her seferinde aynı bilgileri yazmak yerine beni hatırla butonu koymak istiyorum. 

Nasıl yapabilirim. Örnek kod gönderebilir misiniz.
oRrpIq.png


Beni Hatırla Eklemek - seci20 - 12-08-2019

Regedite kayıt yapabilirsin. Yada ini dosyası içine.


Cvp: Beni Hatırla Eklemek - Mr.Developer - 12-08-2019

Buyurun örnek proje hazırladım.
Aklınıza takılan yer olursa yazarsınız.

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

İyi akşamlar dilerim.


Cvp: Beni Hatırla Eklemek - Halil Han Badem - 12-08-2019

(12-08-2019, Saat: 21:34)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Buyurun örnek proje hazırladım.
Aklınıza takılan yer olursa yazarsınız.

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

İyi akşamlar dilerim.

Hayırlı akşamlar,
Örnek proje için öncellikle teşekkür ederim. 
Birde kaynak kodları forum üzerinden gösterirsen indirmekle uğraşmadan kodları okumak isterim. 
Benim gibi isteyenlerde olabilir.
İndirmek biraz zahmetli gelebiliyor. Zahmetten kastım bir dosya indirmek yerine forumdan okumak daha kolay olur düşüncesindeyim.
İyi çalışmalar.


Cvp: Beni Hatırla Eklemek - Mr.Developer - 12-08-2019

(12-08-2019, Saat: 22:31)Halil Han Badem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(12-08-2019, Saat: 21:34)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Buyurun örnek proje hazırladım.
Aklınıza takılan yer olursa yazarsınız.

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

İyi akşamlar dilerim.

Hayırlı akşamlar,
Örnek proje için öncellikle teşekkür ederim. 
Birde kaynak kodları forum üzerinden gösterirsen indirmekle uğraşmadan kodları okumak isterim. 
Benim gibi isteyenlerde olabilir.
İndirmek biraz zahmetli gelebiliyor. Zahmetten kastım bir dosya indirmek yerine forumdan okumak daha kolay olur düşüncesindeyim.
İyi çalışmalar.

Haklısınız ama projeye çevirince öyle paylaşmak istedim.
darısı diğer örnek kodlarımıza o zaman.


Beni Hatırla Eklemek - seydigozegir@gmail.com - 13-08-2019

Uygulama için teşekkür ederim.

Mobil uygulama için istemiştim.
Normal masaüstü uygulamasında register'i zaten kullanıyorum.


Beni Hatırla Eklemek - barox - 13-08-2019

Sharedprefs e yazarsin android te ordan okursun acilista


Cvp: Beni Hatırla Eklemek - Mr.Developer - 13-08-2019

(13-08-2019, Saat: 00:13)seydigozegir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Uygulama için teşekkür ederim.

Mobil uygulama için istemiştim.
Normal masaüstü uygulamasında register'i zaten kullanıyorum.

Konunun Mobilde açıldığını fark etmemişim ekran görüntüsü windowstaki bir programdan olunca ( yani öyle zannedince ) direkt ona göre yaptım kusura bakmayın.
ama hiç sorun değil tüm kodlar aynısı gibi çalışıyor mobilde de.

Sadece dosya yolu değiştirilmeli : 

uses : System.IOUtils ;

Yeni yol : TPath.Combine(TPath.GetDocumentsPath,'SETTINGS.INI');

Kolay gelsin...