Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi XE6'da oluşan XML XE'de farklı. WSDL Wizard hata yapar mı ?
#1
Delphi XE6'daki WSDL ile ilgili örnek uygulamayı XE'e taşıyıp deniyorum.
XE6 user ve password değişkenlerine xmlns=””   parametresi eklerken, XE eklemiyor. Ve bundan dolayı hata alıyorum.
WSDL ile giden pakete bu parametreyi nasıl ekleyebilirim ?
Topluluk mopluluk yok :/
Cevapla
#2
Tecrübe etmedim ama THTTPRIO'nun OnBeforeExecute'u içinde değişiklik yapılabiliyordu diye aklımda kalmış
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla
#3
Çözüldü sağolun
Topluluk mopluluk yok :/
Cevapla
#4
Çözüldü de ne çözüldü. Sormasını biliyolar. Çözülünce şundanmış böyle böyle yapıldı da çözüldü demek zor geliyo.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.  Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız. 
Cevapla
#5
User ve password alanlarının bulunduğu sınıf eğer TRemotable sınıfından miras alıyorsa ilgili virtual methodları ezip xml serialize işini kendiniz özelleştirebilirsiniz.
Nöbette ancak bu kadar yazabiliyorum. Smile
WWW
Cevapla
#6
(20-04-2019, Saat: 09:47)ismailkocacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.User ve password alanlarının bulunduğu sınıf eğer TRemotable sınıfından miras alıyorsa ilgili virtual methodları ezip xml serialize işini kendiniz özelleştirebilirsiniz.
Nöbette ancak bu kadar yazabiliyorum. Smile

Bu forumda 50'den fazla soru sorup da başkasının sorduğu tek bir soruya bile cevap vermeyen insanlar var. Bir de böyle; vatani görevini yerine getirirken bile başkalarına yardımcı olmaya çalışan insanlar var!
Kolaylıklar diliyorum @ismailkocacan
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla
#7
(20-04-2019, Saat: 12:11)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(20-04-2019, Saat: 09:47)ismailkocacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.User ve password alanlarının bulunduğu sınıf eğer TRemotable sınıfından miras alıyorsa ilgili virtual methodları ezip xml serialize işini kendiniz özelleştirebilirsiniz.
Nöbette ancak bu kadar yazabiliyorum. Smile

Bu forumda 50'den fazla soru sorup da başkasının sorduğu tek bir soruya bile cevap vermeyen insanlar var. Bir de böyle; vatani görevini yerine getirirken bile başkalarına yardımcı olmaya çalışan insanlar var!
Kolaylıklar diliyorum @ismailkocacan

Sağolun hocam.
TRemotable sınıfının virtual metodlarının neden var olduğuna dikkat çekmek istedim.
WWW
Cevapla
#8
Cevap veren herkese hem teşekkür eder hem özür dilerim. Doğru çözüldü dedim kaçtım forumdan. Kusura bakmayın. Hatta şimdi yazılanları okuyunca yüzümde kızardı mahcubiyetten.
Aslında çözdüm sağolun'u @SimaWB cevabını deneyip çözer çözmez altına cevap gibi yazdım. Ama tabi bunu sizin bilme imkanınız yok.
Onbefore execute olayına xmlns= metnini aratıp xmlns=”” metni ile çevirdim. Ama bu çevrimden sonra bu işle o kadar zaman harcayıp uğraştım ki şimdi yukarıdaki bildirimi görünce gördüm mesajları. Tekrar kusura bakmayın cevap için teşekkürler.
Topluluk mopluluk yok :/
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu kodu çevirirken nerede hata yapıyorum ? seci20 14 1.473 08-10-2019, Saat: 17:39
Son Yorum: crypto
  Delphi Rest Api yhackup 20 3.520 01-10-2019, Saat: 18:30
Son Yorum: Mert_37
  Delphi'den SP ile kayıt Aktolgali 4 202 30-09-2019, Saat: 23:05
Son Yorum: Aktolgali
  Delphi & C# & Java Tuğrul HELVACI 25 1.244 30-09-2019, Saat: 10:36
Son Yorum: Tuğrul HELVACI
  Delphi Yeni Sürümlerde Fonksiyon Tanımlama Hayati 4 164 30-09-2019, Saat: 10:05
Son Yorum: Fesih ARSLAN



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi