Çok Yakında Yeni Bir Arayüzle karşınızdayız! http://yeni.delphican.com/

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Formların bazen create olmaması ve butonların tıklanmaması hakkında
#7
@Tuğrul HELVACI Bey Merhaba..
Bir'den çok form create yöntemi var.. Bunlar arasında bir fark var mı? yoksa hepsi aynı kapının farklı yolları mı?

frmTest := TFrmTest.Create(Application);
Application.createform(TSatisEkran, SatisEkran);
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Formların bazen create olmaması ve butonların tıklanmaması hakkında - Yazar: mcuyan - 04-04-2019, Saat: 16:57

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Child formlarda create yordamının çalışma sırası LastCoder 16 1.004 20-10-2019, Saat: 18:39
Son Yorum: LastCoder
  Kalıtılmış Formu Değişkende Tutarak Dinamik Create Etmek LastCoder 6 576 14-10-2019, Saat: 12:11
Son Yorum: sadettinpolat
  Personel Yıllık İzin Hakediş Hesaplama Hakkında bkantur 2 356 04-10-2019, Saat: 18:15
Son Yorum: uparlayan
  Moduler Programlama Hakkinda TheEAK 4 577 18-09-2019, Saat: 10:43
Son Yorum: TheEAK
  Fonksiyon içinde create edilenler seci20 8 907 22-07-2019, Saat: 15:38
Son Yorum: Tuğrul HELVACI



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi