Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Formların bazen create olmaması ve butonların tıklanmaması hakkında
#7
@Tuğrul HELVACI Bey Merhaba..
Bir'den çok form create yöntemi var.. Bunlar arasında bir fark var mı? yoksa hepsi aynı kapının farklı yolları mı?

frmTest := TFrmTest.Create(Application);
Application.createform(TSatisEkran, SatisEkran);
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Formların bazen create olmaması ve butonların tıklanmaması hakkında - Yazar: mcuyan - 04-04-2019, Saat: 16:57

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Moduler Programlama Hakkinda TheEAK 4 134 Dün, Saat: 10:43
Son Yorum: TheEAK
  Fonksiyon içinde create edilenler seci20 8 382 22-07-2019, Saat: 15:38
Son Yorum: Tuğrul HELVACI
  IDE çoklu monitör kullanımı hakkında adelphiforumz 2 230 10-07-2019, Saat: 12:45
Son Yorum: adelphiforumz
  GarantiBBVA SFTP işlemleri hakkında adelphiforumz 4 356 09-07-2019, Saat: 10:43
Son Yorum: r3n4m3
  Create edilen button olay ekleme. KUNTAY 4 395 26-05-2019, Saat: 15:19
Son Yorum: KUNTAY



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi