Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İki DB deki tutarların %sini alma
#11
(30-05-2017, Saat: 17:25)CaglarCoskun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Grid üzerinde iki tabloyu view gibi bir yöntemle mi gösteriyorsun MemoryTable tarzı geçici bir veritabanı ile mi gösteriyorsun. Ona göre çözüm olur. View ise sql kodu ile hesaplatırsın Memorytable ise ekleme anında ikisini farkını hesaplar satıra yazarsın.

View gibi yöntemle gösteriyorum. Memtable ekledikten sonra oncalcfield alanında yaptığım sql kod işime yaradı ^^
Don't fear the try!
Cevapla
#12
(30-05-2017, Saat: 18:38)meko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Merhaba,

database MSSQL mi?
değilse nedir?

Mssql db'im
Don't fear the try!
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  EFinans -> E-Arşiv WSDL alma malitutuncu 0 107 20-09-2019, Saat: 10:41
Son Yorum: malitutuncu
  Quick reportta hem satır, hem sütünu db.den alma boreas 6 398 12-06-2019, Saat: 08:48
Son Yorum: boreas
  HDMI'den görüntü ve ses alma Yeliz 5 607 13-02-2019, Saat: 21:56
Son Yorum: ahmetb
  iç içe döngüyle excelden veri tabanına kayıt alma sorunu?[SORUN ÇÖZÜLDÜ] baloglurecep 4 700 20-01-2019, Saat: 13:24
Son Yorum: baloglurecep
  Kredi Kartı İle Ödeme Alma hi_selamlar 14 1.985 28-12-2018, Saat: 09:28
Son Yorum: hi_selamlar



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi