Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi Uygulamayı koruma ?
#1
Merhaba değerli hocalarım, 

Aracım Server tabanlı istek gönderip alma Indyhttp üzeri yapıyorum ve tüm istekler şifrelidir, ve Orjinal VM Protect lisansıda alıp korumaya aldım, Uygulama Donanım kimliği (HW ID) üzeridiri yani tek pc'de çalışıyor, ve her fonksiyonda server kontrolü yapıyorum ama hala Güvenlik bypass edilip server olmadan patch ediliyor,  Bunun önlemini nasıl alabilirim ? yani nasıl buna engel olabilirim ? Herkese teşekürler. 

Saygılarımla
- Namyelus
WWW
Cevapla
#2
ürün dongle kullanmaya müsait mi?
Ağlarsa kablosuz ağlar, gerisi yerel ağlar...
Cevapla
#3
(04-08-2017, Saat: 19:00)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.ürün dongle kullanmaya müsait mi?

Dongle de buna Çözüm Değil. Programa Dongle Varmış Gibi Göstermek çok zor da değil

Eğer Koruyacaksanız
WINLICENSE İle Koruyun.
Onu bypass etmek kolay değildir. Ha bypass edilmez mi edilir ama bir yada birkaç adamın uzun bir boş zamanı olması lazım.
WinLicense yi bypass eden sayılı kişiler var Wink
Cevapla
#4
(04-08-2017, Saat: 19:00)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.ürün dongle kullanmaya müsait mi?

ewet Müsait Smartcard üzeri korumasını yapacaktık ama Satış şirketi yanaşmadı ve maliyetide çoktu dongle'yi başka ülkelere yollamak o yüzden Lisanslı yaptık

(04-08-2017, Saat: 23:24)FiRewaLL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Dongle de buna Çözüm Değil. Programa Dongle Varmış Gibi Göstermek çok zor da değil

Eğer Koruyacaksanız
WINLICENSE İle Koruyun.
Onu bypass etmek kolay değildir. Ha bypass edilmez mi edilir ama bir yada birkaç adamın uzun bir boş zamanı olması lazım.
WinLicense yi bypass eden sayılı kişiler var Wink


Teşekür ederim WINLCENSE ürününü araştıracağım.
- Namyelus
WWW
Cevapla
#5
Her fonksiyonda lisansı kontrol ediyorsun ama aynı fonksiyonu çağırarak mı kontrol ediyorsun?
Amatör Küme Bilgisayar Programcısı
WWW
Cevapla
#6
(05-08-2017, Saat: 20:41)barutali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Her fonksiyonda lisansı kontrol ediyorsun ama aynı fonksiyonu çağırarak mı kontrol ediyorsun?

Ewet hocam server kontrolünü sağlayan fonksiyonu çağırıyorum her buttonda
- Namyelus
WWW
Cevapla
#7
anladığım kadarıyla korumanızı patch ile aşıyorlar, key üretici ile değil
bu durumda program açılışında lisans kontrolünü yapıp lisansla uyarı yapmanız,
sonra program sürecinde form bazında procedure ile lisans kontrolü yapıp
geçersiz lisans ise uyarı vermek yerine random değer alıp örneğin 0 ile 10 arasında ve bu değer 1 ise yaptığı işlemi yanlış değerle ile kaydetse
miktar 3 ise 5, fiyat 5 ise 2 olarak kaydetmek gibi
Cevapla
#8
(06-08-2017, Saat: 13:00)dicle_gsm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(05-08-2017, Saat: 20:41)barutali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Her fonksiyonda lisansı kontrol ediyorsun ama aynı fonksiyonu çağırarak mı kontrol ediyorsun?

Ewet hocam server kontrolünü sağlayan fonksiyonu çağırıyorum her buttonda

 Server kontrolünü sağlayan fonksiyonunu bozduktan sonra diğer hepsi otomatik olarak atlatılmış olunuyor. Server dan dönen bilgi nasıl? Sadece True - False mu?
Amatör Küme Bilgisayar Programcısı
WWW
Cevapla
#9
(06-08-2017, Saat: 20:04)barutali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(06-08-2017, Saat: 13:00)dicle_gsm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Ewet hocam server kontrolünü sağlayan fonksiyonu çağırıyorum her buttonda

 Server kontrolünü sağlayan fonksiyonunu bozduktan sonra diğer hepsi otomatik olarak atlatılmış olunuyor. Server dan dönen bilgi nasıl? Sadece True - False mu?

Hayır hocam 0 ile 1 değeri, 0 ise bağlantı sağlanmadı 1 ise bağlantı mevcut , bide server'da yeni version mevcut ise eksi version çalışmaz yeni güncelleme indirin onuda aşıyorlar.
- Namyelus
WWW
Cevapla
#10
(04-08-2017, Saat: 17:12)dicle_gsm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.hala Güvenlik bypass edilip server olmadan patch ediliyor

Birilerinin kırmaya çalıştığı bir program yazdığınız için tebrik ederim.
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi ile Webserverlar icin cache server yapimi TheEAK 0 68 12-09-2019, Saat: 16:36
Son Yorum: TheEAK
  Delphi 10.3 Community Edition IBX seti yok KUNTAY 7 394 27-07-2019, Saat: 16:51
Son Yorum: KUNTAY
  Delphi Date - Sql Datetime HuseyinF 6 397 19-07-2019, Saat: 16:11
Son Yorum: adelphiforumz
  Delphi Test Otomasyonu baslaner 4 385 19-07-2019, Saat: 09:35
Son Yorum: SimaWB
  Delphi'den Python'a Parametre Gönderme Hayati 11 697 04-07-2019, Saat: 09:41
Son Yorum: Halil Han Badem



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi