Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harici dll içerisindeki metod Delphide nasıl çağırılır.
#1
Merhaba,

Dll içerisindeki bir metodu çağırmak istiyorum , ama bu şekilde program derlenemiyor.

Buton click'teki olayı yorum satırı ile kapatınca uygulama çalışıyor, eksiğim , hatam nedir ?

lOZYnB.png
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla
#2
Merhaba,
Derlenmiyor derken...
Derlenmesi gerekiyor, derleme işlemi sırasında bir hata vermesi gerekiyor tahminimce.
Bu arada konu başlığı da Türkçe olsa iyi olurdu.
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.
WWW
Cevapla
#3
(20-02-2018, Saat: 11:12)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Merhaba,
Derlenmiyor derken...
Derlenmesi gerekiyor, derleme işlemi sırasında bir hata vermesi gerekiyor tahminimce.
Bu arada konu başlığı da Türkçe olsa iyi olurdu.


Durum bu şekilde Smile

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla
#4
fonksiyon tanımını implementation üzerine alıp birde call yapıpısını belirtirsen olur diye düşünüyorum
.....:String; cdecl; External .......
Bu dünyada kendine sakladığın bilgi ahirette işine yaramaz. 
Cevapla
#5
(20-02-2018, Saat: 11:19)adelphiforumz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.fonksiyon tanımını implementation üzerine alıp birde call yapıpısını belirtirsen olur diye düşünüyorum
.....:String; cdecl; External .......

Maalesef, aynı durum.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla
#6
INET.crypto.dll'i paylaşırsan test için bakalım istersen
Bu dünyada kendine sakladığın bilgi ahirette işine yaramaz. 
Cevapla
#7
(20-02-2018, Saat: 11:12)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Bu arada konu başlığı da Türkçe olsa iyi olurdu.

+1
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla
#8
(20-02-2018, Saat: 12:59)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(20-02-2018, Saat: 11:12)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Bu arada konu başlığı da Türkçe olsa iyi olurdu.

+1

Emin misiniz ?
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla
#9
(20-02-2018, Saat: 13:10)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(20-02-2018, Saat: 12:59)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.+1

Emin misiniz ?

Evet, eminim. Bence de konu başlığı Türkçe olmalı  Smile

DLL fonksiyonu external ile tanıtılmış fakat program içinde hiç kullanılmamış ise derleyici DLL ile ilgili hiç bir işlem yapmaz. Yani DLL kullanılmamış olur.
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla
#10
(20-02-2018, Saat: 13:22)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(20-02-2018, Saat: 13:10)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Emin misiniz ?

Evet, eminim. Bence de konu başlığı Türkçe olmalı  Smile

DLL fonksiyonu external ile tanıtılmış fakat program içinde hiç kullanılmamış ise derleyici DLL ile ilgili hiç bir işlem yapmaz. Yani DLL kullanılmamış olur.

Peki nasıl kullanılır ?
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Form içinde exe nasıl çalıştırılır? Cyb3r 2 386 04-07-2019, Saat: 09:53
Son Yorum: Cyb3r
  [Çözüldü] - Google Cloud Platformunda OAuth 2.0 ile Dinamik Token Nasıl Alınır? Fesih ARSLAN 14 1.223 21-05-2019, Saat: 13:11
Son Yorum: Bay_Y
  Bir query'i birden fazla yerde nasıl kullanırım ? boreas 4 338 24-04-2019, Saat: 12:27
Son Yorum: Abdullah ILGAZ
  Resim içerisindeki Herhangi Bir Renge Zemin Resmi Verme (2 renk verme (Pattern)) pro_imaj 10 734 15-04-2019, Saat: 18:04
Son Yorum: esistem
  Windows Oturumu Açılmadan Program Nasıl Çalışır theSinan 15 1.632 15-04-2019, Saat: 00:15
Son Yorum: theSinan



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi