Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harici dll içerisindeki metod Delphide nasıl çağırılır.
#11
(20-02-2018, Saat: 11:19)adelphiforumz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.fonksiyon tanımını implementation üzerine alıp birde call yapıpısını belirtirsen olur diye düşünüyorum
.....:String; cdecl;  External .......

+1

Fonksiyon implementation bölümünde değil interface bölümünde tanımlanmalı.

DLL'i bilmiyoruz ama "calling convention" belirtmek gerekebilir. cdecl, stdcall vs...
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla
#12
Demokraside çareler tükenmez bu işi tereyağından kıl çeker gibi çözdüm Smile

C#'ta konsol uygulaması yapıp, delphi ile bu konsol uygulamasını çağırdım Smile
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Form içinde exe nasıl çalıştırılır? Cyb3r 2 383 04-07-2019, Saat: 09:53
Son Yorum: Cyb3r
  [Çözüldü] - Google Cloud Platformunda OAuth 2.0 ile Dinamik Token Nasıl Alınır? Fesih ARSLAN 14 1.211 21-05-2019, Saat: 13:11
Son Yorum: Bay_Y
  Bir query'i birden fazla yerde nasıl kullanırım ? boreas 4 337 24-04-2019, Saat: 12:27
Son Yorum: Abdullah ILGAZ
  Resim içerisindeki Herhangi Bir Renge Zemin Resmi Verme (2 renk verme (Pattern)) pro_imaj 10 725 15-04-2019, Saat: 18:04
Son Yorum: esistem
  Windows Oturumu Açılmadan Program Nasıl Çalışır theSinan 15 1.614 15-04-2019, Saat: 00:15
Son Yorum: theSinan



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi