Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trigger a paramatre gönderme
#11
(28-05-2018, Saat: 11:04)Bay_Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Geçikme için özür diliyorum.

Yapmak istediğim kısaca şöyle aslında bazı tablolarda oluşabilecek  aksaklıklar veya art niyetli işlemler için önemler almak bunun için bazı log dosyaları oluşturmak. Triger ile bu işlemin daha hızlı olacağını düşündüğümden triger içinde çözebilir miyim diye düşündüm ama o tablonun içinde olmayan bazı değerleri de triger içine atmam gerekiyor mesela bilgisayarı açan kullanıcı adı veya değişen alanın eski değeri çünkü tabloda sadece yeni değeri var aslında  trigger içinde DELETED tablosunda eski değeri tutuluyor ama bunun gibi bazı değerlerin aktarılması gerektiğinde acaba bir çözüm olabilir mi diye düşündüm. Kullanım amacım bu yönde daha çok loglama işlemleri için bu trigger da hızlı olmaz direk Store Procedure ile daha hızlı olur diyorsanız o zamanda onu değerlendirmek gerekir.

İlgilinen herkese çok teşekkür ederim.

Trigger pişmanlıktır diye sosyal mesaj verdikten sonra bu durumda @vkamadan hocamın yazdığı yöntem işinizi trigger'la yapmak istiyorsanız görecek bir yöntem olduğunu belirteyim.
Cevapla
#12
Teşekkürler.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [Çözüldü] Trigger çalışmaması hk. cinarbil 7 678 18-08-2019, Saat: 20:49
Son Yorum: serdar
  Trigger ile iki alanı birleştirme AkMegaSoft 9 2.458 08-06-2017, Saat: 16:33
Son Yorum: AkMegaSoft



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi