Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
scrollbox kullanımı
#1
merhaba iyi günler mobilde scrollbox'in içine butonlar katıyorum ileri ger iyapmak için butonu tutup çektişriyorum butondan elimi çekrken tıklanmış giib oluyor ve işlem yapıyor nasıl çözerim bu sorunu bilmem anlatabildimmi? şimdiden teşekkürler
Cevapla
#2
@Fesih ARSLAN abi yardımcı olurmusun
Cevapla
#3
(11-07-2018, Saat: 17:40)arsl01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.@Fesih ARSLAN  abi yardımcı olurmusun

Online destek hattı gibi oldu. Smile
Burada bir tek ben mi varım?
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.
WWW
Cevapla
#4
tek seni tanıyorum  Smile Smile Smile
Cevapla
#5
(11-07-2018, Saat: 17:53)arsl01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.tek seni tanıyorum  Smile Smile Smile

Test etmeden bir şeyler söylemek çok zor. 
Yarın sizin için bir test yapıp, sonuç bildiririm.
Bu arada Delphi sürümü ve test ettiğiniz cihaz SDK sürümünü yazabilir misiniz?
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.
WWW
Cevapla
#6
delphi 10.2
cihaz andoid 7.1

çok teşekkürler

hocam apk yükledim eğer kurarsanız en altta vertc.bar var onu sağa sola hareket ettirin üstündeki butonlar(yani imageler)i tutup kaydırırken elinizi çektiğinzde butona tıklanmış gibi oluyor hatta tıklanıyor  Smile 


apk dosyası :  Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Cevapla
#7
(11-07-2018, Saat: 18:27)arsl01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.delphi 10.2
cihaz andoid 7.1

çok teşekkürler

hocam apk yükledim eğer kurarsanız en altta vertc.bar var onu sağa sola hareket ettirin üstündeki butonlar(yani imageler)i tutup kaydırırken elinizi çektiğinzde butona tıklanmış gibi oluyor hatta tıklanıyor  Smile 


apk dosyası :  Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.


Butonların OnClick olayı yerine OnTop olayını kullanın.





Uygulamanızda ufak bir güven sorunu var gibi;

kur.png
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.
WWW
Cevapla
#8
düzeltme

abi ontop yokta ontap var olurmu

ve o uyarıyı neden verir windowstada veriyordu
Cevapla
#9
(12-07-2018, Saat: 11:16)arsl01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.oo süper abi aynen abi o windowstada geliyor neden öyle yapıyor

öncelikle butonda altop yok altap var ve bendekiler imageydi onda altapda yok

Uygulama imzalanmadığı için olabilir. 
TImage ve benzer diğer FMX StyledControl'leri TControl sınıfından türediğinden ve TControl sınıfının OnTap ( FOnTap: TTapEvent) olayı olduğundan butonun veya Image nesnesinin Events sekmesinde OnTap olmaması imkansız gibi bir şey.

image1.png


Prd. OnTap olacaktı.
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.
WWW
Cevapla
#10
aynen geri düzelttim yazıyı var imzayı nasıl yapabiliriz ticari uygulama değil
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi FMX Server kullanımı mfb23 4 233 27-09-2019, Saat: 14:03
Son Yorum: Halil Han Badem
  Thread kullanmadan veya IdThreadComponent ile AniIndicator kullanımı hk. pro_imaj 17 3.841 30-05-2019, Saat: 17:32
Son Yorum: caoster
  Delphi AVD Manager kullanımı Bay_Y 18 2.774 11-12-2018, Saat: 16:00
Son Yorum: Bay_Y
Lightbulb InputQuery kullanımı Mr.Developer 4 665 13-11-2018, Saat: 13:46
Son Yorum: Mr.Developer
  FMX Projede idTCPClient ReadLn Komut Kullanımı Hk. Halil Han Badem 6 1.115 29-01-2018, Saat: 11:14
Son Yorum: Halil Han Badem



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi