Merhaba,
FMX henüz yeni bir yapı olduğundan, bilindik klasik özelliklere nazaran farklılıklar göstermektedir.
Bunlar
cross-platformun gerekleri gibi görünüyor. FMX'in nesneleri iç içe yerleştirme (
nested) özelliği kapsamında eklendiğini düşünüyorum.
Zamanla yapıya aşina oldukça bu tip küçük ayrıntılar, can sıkmaz, aksine daha da zevkli hal alır.
(
Bir Reklam: "
Yeni Bir Kaynak, bu tip durumlarda can simidimiz olacaktır." Yeni sloganım

)
(07-10-2016, Saat: 20:56)10.Köy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Çok Teşekkürler, niye böyle default geliyor anlamadım. Sorunum çözüldü sayenizde.
HitTest özelliği bir çok nesne de varsayılan olarak
True değerine sahiptir. Daha sık (tıklanabilir) kullanılan kontrollerde (Button, Image, Switch vb.) True değerine sahiptir. Çok az kontrolde False'tur.
(07-10-2016, Saat: 20:29)10.Köy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Merhabalar, Android için Label OnClick eventi istenenleri gerçekleştirmiyor. Nette aradığımda pek birşey bulamadım ya yanlış yerlerde arıyorum veya böyle bir sorun yok benim atladığım bir yer var? XE 8 de de böyleydi Seattle da da aynı şekilde. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Tecrübeme dayanarak söylüyorum;
aradığınız şeyi açık kaynaklardan bulamıyorsanız, emin olun
ya çok kolay bir işlemdir. Yada
sık kullanılmayan bir durumdur.
Aksi durumda çözüm arayanların sayısı arttıkça, çözümler ve alternatifler de o oranda artmakta (arz-talep) ve aranılan bilgi ve çözüme daha çabuk ulaşılmaktadır.
İyi çalışmalar.