Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBGrid sütun isimlerini dosyada saklama
#6
dbgrid1.columns.savetofile('c:\ALANLAR.txt');
komutu caption larıda kaydeder zaten ayrıca bişi yapmanıza gerek yoktur.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
DBGrid sütun isimlerini dosyada saklama - Yazar: OZCANK - 08-01-2019, Saat: 00:36
Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: CesuR - 08-01-2019, Saat: 00:54
Cvp: Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: OZCANK - 08-01-2019, Saat: 07:38
Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: esistem - 08-01-2019, Saat: 18:10
Cvp: Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: OZCANK - 10-01-2019, Saat: 04:28
Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: esistem - 10-01-2019, Saat: 08:48
Cvp: Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: OZCANK - 10-01-2019, Saat: 12:49
Cvp: Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: klavye - 10-01-2019, Saat: 15:02
Cvp: Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: OZCANK - 10-01-2019, Saat: 16:56
DBGrid sütun isimlerini dosyada saklama - Yazar: esistem - 10-01-2019, Saat: 13:25

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dbgrid icerisinda combobox kullanma TheEAK 7 277 23-09-2019, Saat: 09:58
Son Yorum: TheEAK
  treeview tarzı dbgrid önerisi wiseman 1 260 18-07-2019, Saat: 01:39
Son Yorum: fduman07
  DBGrid Detay Gösterilmesi. OZCANK 9 1.144 15-04-2019, Saat: 06:50
Son Yorum: OZCANK
  cxgrid sutun toplamı hatası (Çözüldü) cinarbil 0 372 23-02-2019, Saat: 15:53
Son Yorum: cinarbil
  Dbgridi vertikal dbgrid olarak nasıl kullanabilirim?[ÇÖZÜLDÜ] baloglurecep 5 708 06-02-2019, Saat: 11:28
Son Yorum: idealist



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi