Tüm Platformlar için Hızlı Uygulama Geliştirme Kitabı... Delphi
Ön Sipariş Talebinde Bulunan Üyelerimiz
Sipariş Talebinde Bulunan Üyelerimiz

Konuyu Paylaş : facebook gplus twitter

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chrome Tarayıcı- veri gönderme ?
#1
iyi akşamlar,

Google chrome uygulamasına nasıl veri gönderebilirim ? ya da hangi API'yi kullanmam gerek.
bir siteye otomatik login olma konusunda TWebbrowser kullanmak yerine chrome kullanmak istiyorum uygulamamda.
Sanal Ortamda Hiçbir Veri Yok Olmaz Veya Silinmez Derler
Oysaki Hiçbir Veri Zaten Yoktur...
Cevapla
#2
buraya bakabilirsin
Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol

“Do. Or do not. There is no try.”
Cevapla
#3
(13-01-2019, Saat: 00:12)masteryoda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Olburaya bakabilirsin
Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol

teşekkürler hocam şuan ayrıntılı bakamayacağım en kısa sürede olumlu ya da olumsuz döneceğim  Shy

( elektrik kesintisinden dolayı geç cevap vermek durumunda kaldım affola. )
Sanal Ortamda Hiçbir Veri Yok Olmaz Veya Silinmez Derler
Oysaki Hiçbir Veri Zaten Yoktur...
Cevapla
#4
adam benim bir zamanlar uğraşmak isteyip sonra vazgeçtiğim şeyi yapmışlar , Ben aynı sürücüyü c# tarafında kullanıyorum.
Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol
Kuvvete dayanamayan adalet aciz, 
Adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.
WWW
Cevapla
#5
(13-01-2019, Saat: 00:12)masteryoda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Olburaya bakabilirsin
Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol

sanırım beni fazlasıyla aşan birşey istemişim ;
Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol
Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol
Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol
Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol
bunun üzerinde baya durmam gerek çok teşekkür ederim hocam tekrardan verdiğiniz örnek/ipucu/bilgi için.
Sanal Ortamda Hiçbir Veri Yok Olmaz Veya Silinmez Derler
Oysaki Hiçbir Veri Zaten Yoktur...
Cevapla

Konuyu Paylaş : facebook gplus twitter



Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ios tarafında sqlite uygulamanın veri tabanına başka yazılımla erişebilir miyim. pro_imaj 7 107 18-01-2019, Saat: 18:13
Son Yorum: pro_imaj
  Datasnap defalarca veri çekme sorunu hakanharbeli 11 240 17-01-2019, Saat: 23:29
Son Yorum: hakanharbeli
  Uygulama Durdurulması ve Veri Listeleme megaTRon 0 168 06-11-2018, Saat: 10:25
Son Yorum: megaTRon
  Veri tabanindan for ile veri cekme arsl01 22 1.005 18-10-2018, Saat: 17:56
Son Yorum: ihalilcoban
Question FTP bağlantısı ve veri işlemleri ? Mr.Developer 4 272 28-09-2018, Saat: 14:45
Son Yorum: Mr.Developer



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi