Whatsapp sohbetlerini uygulamamızdan silebiliyormuyuz. En son yazılanları silmek istiyorum.Bu konu hakkında fikri olan var mı ?
Konuyu Oyla:
Sohbet geçmişi
|
04-02-2019, Saat: 15:36
(Son Düzenleme: 04-02-2019, Saat: 15:37, Düzenleyen: Mr.Developer.)
eğer yanlış anlamadıysam ;
WhatsApp sohbet dahil olmak üzere diğer tüm bilgileri kendi klasöründe tutuyor. toplu silme işlemi yapmak istiyorsan sohbetle alakalı dosyayı/Veritabanını bulup o klasör yolunu gösterip sildirebilirsin. Fakat isteğe bağlı şekilde istediğin sohbeti silmen mümkün değil. Umarım doğru anlamışımdır.
Sorgulamak
Varolanın Farkındalığını Düşünmek Varolmayanı Ortaya Çıkartır...
04-02-2019, Saat: 15:57
Tüm görüşmeleri temizlemek için , telefonu pc ye bağlayıp data dahil tüm klasörleri sildim. Gördüm ki anlık konuşmaları orada tutmuyor. Herşey olduğu gibi duruyordu.
![]()
04-02-2019, Saat: 16:08
(04-02-2019, Saat: 15:57)CesuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm görüşmeleri temizlemek için , telefonu pc ye bağlayıp data dahil tüm klasörleri sildim. Gördüm ki anlık konuşmaları orada tutmuyor. Herşey olduğu gibi duruyordu. Bunca zaman öyle biliyordum ; hatta whatsapp yedeklerini google drive'a yedeklemek yerine orayı kopyalayıp diğer cihaz da tekrar kullandığını söyleyen arkadaşım vardı. onlara dayanaraktan yazmıştım. ![]() test edemem dediğimi Whatsapp kullanmadığım için. Çözüme varamadık belki ama yanlışımı düzelttin teşekkür ederim... şimdi aklımda tek soru : 20-30 Mb arası whatsapp dosyaları o zaman neyin nesi ? ![]()
Sorgulamak
Valla bende senle aynı anda öğrenmiş oldum. Ben teşekkür ederim
![]() İşin ilginç yanıı şöyle bişey denedim. ana dizin altında (hafıza kartı veya dahili hafıza değil) sys ve system , app klasörlerinde whatsap yazan ne varsa sildim. Bari whatsap çökseydi iyidi tık demedi garip.. ![]()
04-02-2019, Saat: 16:27
(04-02-2019, Saat: 16:15)CesuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla bende senle aynı anda öğrenmiş oldum. Ben teşekkür ederim https://faq.whatsapp.com/tr/wp/23607796 ![]() Sanırım bunu test etmende fayda var. ![]()
Sorgulamak
04-02-2019, Saat: 17:31
oo süper bir deniyelim
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi