Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi XE6'da oluşan XML XE'de farklı. WSDL Wizard hata yapar mı ?
#1
Delphi XE6'daki WSDL ile ilgili örnek uygulamayı XE'e taşıyıp deniyorum.
XE6 user ve password değişkenlerine xmlns=””   parametresi eklerken, XE eklemiyor. Ve bundan dolayı hata alıyorum.
WSDL ile giden pakete bu parametreyi nasıl ekleyebilirim ?
Topluluk mopluluk yok :/
Cevapla
#2
Tecrübe etmedim ama THTTPRIO'nun OnBeforeExecute'u içinde değişiklik yapılabiliyordu diye aklımda kalmış
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla
#3
Çözüldü sağolun
Topluluk mopluluk yok :/
Cevapla
#4
Çözüldü de ne çözüldü. Sormasını biliyolar. Çözülünce şundanmış böyle böyle yapıldı da çözüldü demek zor geliyo.
Cevapla
#5
User ve password alanlarının bulunduğu sınıf eğer TRemotable sınıfından miras alıyorsa ilgili virtual methodları ezip xml serialize işini kendiniz özelleştirebilirsiniz.
Nöbette ancak bu kadar yazabiliyorum. Smile
WWW
Cevapla
#6
(20-04-2019, Saat: 09:47)ismailkocacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: User ve password alanlarının bulunduğu sınıf eğer TRemotable sınıfından miras alıyorsa ilgili virtual methodları ezip xml serialize işini kendiniz özelleştirebilirsiniz.
Nöbette ancak bu kadar yazabiliyorum. Smile

Bu forumda 50'den fazla soru sorup da başkasının sorduğu tek bir soruya bile cevap vermeyen insanlar var. Bir de böyle; vatani görevini yerine getirirken bile başkalarına yardımcı olmaya çalışan insanlar var!
Kolaylıklar diliyorum @ismailkocacan
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla
#7
(20-04-2019, Saat: 12:11)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-04-2019, Saat: 09:47)ismailkocacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: User ve password alanlarının bulunduğu sınıf eğer TRemotable sınıfından miras alıyorsa ilgili virtual methodları ezip xml serialize işini kendiniz özelleştirebilirsiniz.
Nöbette ancak bu kadar yazabiliyorum. Smile

Bu forumda 50'den fazla soru sorup da başkasının sorduğu tek bir soruya bile cevap vermeyen insanlar var. Bir de böyle; vatani görevini yerine getirirken bile başkalarına yardımcı olmaya çalışan insanlar var!
Kolaylıklar diliyorum @ismailkocacan

Sağolun hocam.
TRemotable sınıfının virtual metodlarının neden var olduğuna dikkat çekmek istedim.
WWW
Cevapla
#8
Cevap veren herkese hem teşekkür eder hem özür dilerim. Doğru çözüldü dedim kaçtım forumdan. Kusura bakmayın. Hatta şimdi yazılanları okuyunca yüzümde kızardı mahcubiyetten.
Aslında çözdüm sağolun'u @SimaWB cevabını deneyip çözer çözmez altına cevap gibi yazdım. Ama tabi bunu sizin bilme imkanınız yok.
Onbefore execute olayına xmlns= metnini aratıp xmlns=”” metni ile çevirdim. Ama bu çevrimden sonra bu işle o kadar zaman harcayıp uğraştım ki şimdi yukarıdaki bildirimi görünce gördüm mesajları. Tekrar kusura bakmayın cevap için teşekkürler.
Topluluk mopluluk yok :/
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi 7- 4 Adet Tablo Döngü Problemi bsrgmsy 2 134 Dün, Saat: 17:17
Son Yorum: bsrgmsy
  C# -> Delphi ... Gürcan 2 109 Dün, Saat: 14:41
Son Yorum: Gürcan
  Yavru formda sifre turetirken hata alıyorum. burak 12 408 06-05-2019, Saat: 02:14
Son Yorum: OBK
  Delphi proje sorunu wiseman 3 118 19-04-2019, Saat: 13:56
Son Yorum: Fesih ARSLAN
  Delphi 7 json veri işlemleri onurakman 8 325 17-04-2019, Saat: 11:22
Son Yorum: OBK



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi