Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
String Fonksiyonları [Çözüldü]
#6
Buton tıkladığınız Procedure içini tamamen buraya yazar mısınız?

variable tanımını nerede yaptınız, takip eden satırda yine s'yi başka bir şeye eşitleyip yine SEHIR Editine veya başka bir şeyi SEHIR Editine 'ye eşlemiş olabilir misiniz?

Ayrıca SEHIR Edit'nin onchange gibi eventinde sayı yoksa yazma vs gibisinden bir denemeniz olabilir mi

ya da ya da ya da diye uzayacak

Bırakın SEHIR Edit'i önce bir ShowMessage ile S' yi aracısız sonucu görün ondan sonra soruna odaklanın isterseniz
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif


Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
String Fonksiyonları [Çözüldü] - Yazar: Mericx - 04-03-2019, Saat: 10:24
String Fonksiyonları - Yazar: CesuR - 04-03-2019, Saat: 10:55
Cvp: String Fonksiyonları - Yazar: Mericx - 04-03-2019, Saat: 11:26
Cvp: String Fonksiyonları - Yazar: cinarbil - 04-03-2019, Saat: 11:00
Cvp: String Fonksiyonları - Yazar: Fesih ARSLAN - 04-03-2019, Saat: 11:01
String Fonksiyonları - Yazar: mrmarman - 04-03-2019, Saat: 11:46
Cvp: String Fonksiyonları - Yazar: Fesih ARSLAN - 04-03-2019, Saat: 11:56
Cvp: String Fonksiyonları - Yazar: CesuR - 04-03-2019, Saat: 12:55
Cvp: String Fonksiyonları - Yazar: Mericx - 04-03-2019, Saat: 15:39

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [ÇÖZÜLDÜ] Rapor Baskısında 0 değerleri yazılmasın wiseman 2 105 01-10-2019, Saat: 18:04
Son Yorum: wiseman
  cxgrid String alan sorunu HuseyinF 7 227 25-09-2019, Saat: 16:54
Son Yorum: HuseyinF
  [ÇÖZÜLDÜ] fast report dil hatası wiseman 6 235 25-09-2019, Saat: 14:29
Son Yorum: wiseman
  ÇÖZÜLDÜ-timer kullanmadan saat kontrolü mümkünmü? sadikacar60 3 209 10-09-2019, Saat: 22:19
Son Yorum: sadettinpolat
  [ÇÖZÜLDÜ] cxgrid hücre formatı wiseman 2 121 10-09-2019, Saat: 13:53
Son Yorum: wiseman



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi