Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daire Şeklinde Progressbar
#1
Merhabalar,

Daire Şeklinde Progressbar yapan uğraşan oldu mu ?
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Kuvvete dayanamayan adalet aciz, 
Adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.
WWW
Cevapla
#2
Merhaba,

Bileşen paketleri mevcut

FMX için;
1- Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız. 
FMXCircleScoreIndicator.gif

2-Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.


VCL için;
1-Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız. StyleControl (ücretli)

scgp_c3.png
Cevapla
#3
Sadece görsellik kısmıyla ilgileniyorsanız ;

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

Graphics32RBC.png?raw=true
P.Safa:Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır.Zaman insanları değil,armutları olgunlaştırır
C.Yücel:Toprak gibi olmalısın! Ezildikçe sertleşmelisin!Seni ezenler sana muhtaç kalmalı! Hayatı sende bulmalı
S.Canan:Bildiğini zannettiğin an hiç bir şey öğrenemezsin
Bilgi uçar
WWW
Cevapla
#4
tms veya devexpress kullanıyor isen ikisisnde dairesel progress bar örnekleri mevcut
Cevapla
#5
@uparlayan hocam yeri gelmişken bu componenti delphi 2010 a yükleyebiliyormuyuz...veya 2010 verisyonu varmı
Cevapla
#6
(10-04-2019, Saat: 14:57)forumcuali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.@uparlayan  hocam yeri gelmişken bu componenti delphi 2010 a yükleyebiliyormuyuz...veya 2010 verisyonu varmı

Bende 2010 olmadığı için yüklemeyi denemedim, sanırım test etmek size kaldı Smile
P.Safa:Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır.Zaman insanları değil,armutları olgunlaştırır
C.Yücel:Toprak gibi olmalısın! Ezildikçe sertleşmelisin!Seni ezenler sana muhtaç kalmalı! Hayatı sende bulmalı
S.Canan:Bildiğini zannettiğin an hiç bir şey öğrenemezsin
Bilgi uçar
WWW
Cevapla
#7
1 saat içinde son halini github'a atarım
P.Safa:Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır.Zaman insanları değil,armutları olgunlaştırır
C.Yücel:Toprak gibi olmalısın! Ezildikçe sertleşmelisin!Seni ezenler sana muhtaç kalmalı! Hayatı sende bulmalı
S.Canan:Bildiğini zannettiğin an hiç bir şey öğrenemezsin
Bilgi uçar
WWW
Cevapla
#8
(10-04-2019, Saat: 13:30)uparlayan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Sadece görsellik kısmıyla ilgileniyorsanız ;

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

Graphics32RBC.png?raw=true

Vuaaavv Harika olmuş
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Kuvvete dayanamayan adalet aciz, 
Adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.
WWW
Cevapla
#9
@Tuğrul HELVACI 'nın eli değdi Smile Ondandır güzelliği...
P.Safa:Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır.Zaman insanları değil,armutları olgunlaştırır
C.Yücel:Toprak gibi olmalısın! Ezildikçe sertleşmelisin!Seni ezenler sana muhtaç kalmalı! Hayatı sende bulmalı
S.Canan:Bildiğini zannettiğin an hiç bir şey öğrenemezsin
Bilgi uçar
WWW
Cevapla
#10
Bunu tahmin etmemiştim Smile... denedim hocam.

graphics32 ve GR32PNG bir problem çıkmadı lakin Graphics32_RBC yüklemeye kalktığımda ilk önce " vcl. ...." ve "system. ..." şeklindeki tanımlarda hat verdi. Onları  düzeltim bu seferde kod kullanımındaki farklılıklardan -sanırım-  hat verdi.
mesela

type
 TPiOfsetTipi = (Pi_0, Pi_90, Pi_180, Pi_270);
 TPiOfsetTipi_Helper = record helper for TPiOfsetTipi
   public
     function ToSingle: Single;
 end;


burda [DCC Error] GR32_Rubicube_Utils.pas(47): E2474 Record type required hatsı veriyor...


Result := []; yazan yerlerde de  [DCC Error] GR32_Rubicube_Utils.pas(151): E2010 Incompatible types: 'TArrayOfArrayOfFloatPoint' and 'Set' hatası alıyorum

sanırım 2010 da system.SysUtils çok farklı işleyişi var

kısaca beni aştı....Smile
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  123****89 şeklinde maskeleme Pervane 5 314 17-05-2019, Saat: 11:41
Son Yorum: frmman
  klasörde bulunan dosyaları slide şeklinde oynatma Bay_Y 4 872 23-03-2018, Saat: 09:51
Son Yorum: Bay_Y
  Bind Visually (ProgressBar,TrackBar) yhackup 2 803 14-11-2017, Saat: 07:37
Son Yorum: yhackup
  Grid'den kayıt eklemek istediğimde autoincrement olan alanın boş şeklinde hata vermes burakb44 1 719 30-10-2017, Saat: 22:26
Son Yorum: burakb44
  AdoQuery içinde progressbar kullanımı hakkında emrekilinc1984 2 1.946 06-11-2016, Saat: 00:33
Son Yorum: emrekilinc1984



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi