Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daire Şeklinde Progressbar
#11
An itibariyle bendeki sürümü yayınladım, muhtemelen sizdeki çok eski bir versiyondur. Bir çok şey değişti. İsterseniz demin kurduğunuzu kaldırıp bu paketi yeni haliyle yeniden kurun.

XE7, XE102 ve XE103 paketleri depoya eklendi, bunlardan birini çoğaltıp D2010'a uyarlayabilirsiniz.
******************

Ayrıca Packages klasörünün altında "Bağımlılılar" adlı bir klasör var, buraya bendeki paketleri de ekledim. Onları da revize etmeniz gerekebilir. (bunları modifiye etmedim ama benim kullandığım sürümden "sonraki" bir sürümü kullanıyor olabilirsiniz.)
Peyami Safa:"Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır"
Can Yücel:"Toprak gibi olmalısın! Ezildikçe sertleşmelisin! Seni ezenler sana muhtaç kalmalı! Hayatı sende bulmalı"
Sinan Canan:"Bildiğini zannettiğin an hiç bir şey öğrenemezsin"
WWW
Cevapla
#12
(10-04-2019, Saat: 15:16)uparlayan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Tuğrul HELVACI 'nın eli değdi Smile Ondandır güzelliği...

Estağfirullah üstad. Bizim elimiz sadece bir kaç satıra değdi, esas emek ve güzellik size ait.
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
WWW
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  klasörde bulunan dosyaları slide şeklinde oynatma Bay_Y 4 783 23-03-2018, Saat: 09:51
Son Yorum: Bay_Y
  Bind Visually (ProgressBar,TrackBar) yhackup 2 697 14-11-2017, Saat: 07:37
Son Yorum: yhackup
  Grid'den kayıt eklemek istediğimde autoincrement olan alanın boş şeklinde hata vermes burakb44 1 652 30-10-2017, Saat: 22:26
Son Yorum: burakb44
  AdoQuery içinde progressbar kullanımı hakkında emrekilinc1984 2 1.859 06-11-2016, Saat: 00:33
Son Yorum: emrekilinc1984
  activityindicator veya progressbar Kamuran Alpkaya 1 1.218 01-11-2016, Saat: 11:34
Son Yorum: Fesih ARSLAN



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi