Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBGrid Detay Gösterilmesi.
#3
@FiRewaLL doğrusunu önermiş. 

İllüzyon ile de mümkün

Bir button bulundurun visible özelliği false olsun görünmesin. 

OnDrawColumnCell eventinde eğer (gdSelected in state) ise  yani satır seçili ise ve Column index dilediğiniz fatura sütununda ise buttonun left top width height değerlerini  RECT (hücrenin konum ve büyüklüğü) ile boyutlandırın ve visible özelliğini true yapın. 

Butona basınca da datasource'dan yola çıkıp hangi kayıt seçili ise ilgili faturanın değerlerine ulaşırsınız.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif


Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: OZCANK - 12-04-2019, Saat: 04:49
Cvp: DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: FiRewaLL - 12-04-2019, Saat: 08:43
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 08:53
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: emrgln - 12-04-2019, Saat: 09:16
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 09:32
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: adelphiforumz - 12-04-2019, Saat: 09:44
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mcuyan - 12-04-2019, Saat: 12:13
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 12:27
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: FiRewaLL - 12-04-2019, Saat: 18:31
Cvp: DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: OZCANK - 15-04-2019, Saat: 06:50

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dbgrid icerisinda combobox kullanma TheEAK 7 269 23-09-2019, Saat: 09:58
Son Yorum: TheEAK
  treeview tarzı dbgrid önerisi wiseman 1 260 18-07-2019, Saat: 01:39
Son Yorum: fduman07
  Dbgridi vertikal dbgrid olarak nasıl kullanabilirim?[ÇÖZÜLDÜ] baloglurecep 5 702 06-02-2019, Saat: 11:28
Son Yorum: idealist
  DBGRID Indicator Sorunu [Çözüldü] SenayAkgun 10 983 16-01-2019, Saat: 18:10
Son Yorum: masteryoda
  DBGrid sütun isimlerini dosyada saklama OZCANK 9 968 10-01-2019, Saat: 16:56
Son Yorum: OZCANK



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi