Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBGrid Detay Gösterilmesi.
#4
Master - Detail konusuna bakmanı öneririm. Bunu devexpress , tms gibi gridler ile kolayca çözebilirsin.

burada örneği var :
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: OZCANK - 12-04-2019, Saat: 04:49
Cvp: DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: FiRewaLL - 12-04-2019, Saat: 08:43
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 08:53
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: emrgln - 12-04-2019, Saat: 09:16
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 09:32
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: adelphiforumz - 12-04-2019, Saat: 09:44
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mcuyan - 12-04-2019, Saat: 12:13
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 12:27
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: FiRewaLL - 12-04-2019, Saat: 18:31
Cvp: DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: OZCANK - 15-04-2019, Saat: 06:50

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dbgrid icerisinda combobox kullanma TheEAK 7 294 23-09-2019, Saat: 09:58
Son Yorum: TheEAK
  treeview tarzı dbgrid önerisi wiseman 1 263 18-07-2019, Saat: 01:39
Son Yorum: fduman07
  Dbgridi vertikal dbgrid olarak nasıl kullanabilirim?[ÇÖZÜLDÜ] baloglurecep 5 714 06-02-2019, Saat: 11:28
Son Yorum: idealist
  DBGRID Indicator Sorunu [Çözüldü] SenayAkgun 10 989 16-01-2019, Saat: 18:10
Son Yorum: masteryoda
  DBGrid sütun isimlerini dosyada saklama OZCANK 9 983 10-01-2019, Saat: 16:56
Son Yorum: OZCANK



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi