Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBGrid Detay Gösterilmesi.
#5
@emrgln zaten @OZCANK  master detail ile hallettiğini uygulama şekliyle ifade etmiş.

Detail kısmını sürekli değil de bir button aracılığıyla göstermek istemiş.

Önerinizde de aslında haklısınız, belirttiğiniz bileşenlerde bu tip button özellikleri barındırılıyor. Ücretsiz çözümleri paylaştık, sizinki de iyi birer alternatif.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif


Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: OZCANK - 12-04-2019, Saat: 04:49
Cvp: DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: FiRewaLL - 12-04-2019, Saat: 08:43
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 08:53
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: emrgln - 12-04-2019, Saat: 09:16
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 09:32
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: adelphiforumz - 12-04-2019, Saat: 09:44
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mcuyan - 12-04-2019, Saat: 12:13
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 12:27
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: FiRewaLL - 12-04-2019, Saat: 18:31
Cvp: DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: OZCANK - 15-04-2019, Saat: 06:50

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dbgrid icerisinda combobox kullanma TheEAK 7 272 23-09-2019, Saat: 09:58
Son Yorum: TheEAK
  treeview tarzı dbgrid önerisi wiseman 1 260 18-07-2019, Saat: 01:39
Son Yorum: fduman07
  Dbgridi vertikal dbgrid olarak nasıl kullanabilirim?[ÇÖZÜLDÜ] baloglurecep 5 708 06-02-2019, Saat: 11:28
Son Yorum: idealist
  DBGRID Indicator Sorunu [Çözüldü] SenayAkgun 10 986 16-01-2019, Saat: 18:10
Son Yorum: masteryoda
  DBGrid sütun isimlerini dosyada saklama OZCANK 9 971 10-01-2019, Saat: 16:56
Son Yorum: OZCANK



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi