Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dbexpress + Firebird ip ve port Bilgisi
#11
IP/PORT:C:\.....\DB.FDB

aynen yukarıda yazdığım şekilde kullanılıyor (kullanıyorum), sizdeki sorun ilgili portun erişimleri ile alakalı bir sorun olabilir, güvenlik duvarından erişim izni verdinizmi ?

Bu arada 3057 portunu araştırdığımda atanmış bir port numarası veriyor.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla
#12
(19-04-2019, Saat: 11:06)onurakman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Çok sevinirim hocam..

Benim tahminlerime göre aldığınız hatalara bakılırsa O Port ya kullanılıyor yada sizin uygulamayı çalıştıdğınız pc de kullanıcı o IP adresindeki o dosya yoluna erişemiyor.
Cevapla
#13
denemedigim sey kalmadı.
virde odbc ile denemeye çalışıcam.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Firebird table event larını takip etme(fdeventalerter) 41linea41 9 388 03-09-2019, Saat: 18:10
Son Yorum: meko
  ÇÖZÜLDÜ-daha önce çalışan kod hata veriyor firebird sadikacar60 5 262 25-08-2019, Saat: 21:07
Son Yorum: mcuyan
  Com port otomatik algilama barox 3 240 02-08-2019, Saat: 09:57
Son Yorum: frmman
  Veritabanından buton bilgisi Çekmek bkantur 10 971 04-01-2019, Saat: 14:25
Son Yorum: bkantur
  Udp port kullanımda mi ? SercanTEK 5 910 04-09-2018, Saat: 11:00
Son Yorum: engerex



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi