Çok Yakında Yeni Bir Arayüzle karşınızdayız! http://yeni.delphican.com/

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Form içinde exe nasıl çalıştırılır?
#1
Selamun Aleyküm, Hayırlı geceler.
Aklıma şöyle birşey takıldı; Yapacağım bir uygulamada bir exe yi form içinde çalıştırmak istesem olur mu? Ama bu exe yi dosya yolundan çalıştırmayacak. Mevcut yazdığım uygulamada gömülü olacak ve çakardığı vakit Ram e çıkarabilir mi?

Aklıma takıldı. Acaba böyle birşey mümkün müdür? Siz hocalarımdan bilgi almak istedim.


İyi çalışmalar.
Cevapla
#2
Aleyküm selam,

Çalıştırılabilir. Parent olayı ile Handle aracılığıyla yapabilirsiniz. Birçok yerde tartışma konusu olmuş zaten.

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

İyi çalışmalar.
Yazılım Topluluğumuz -> Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Kişisel Tanıtım Sitem -> Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
19 y/o, sadece öğrenmeye odaklanmış, insancık..
WWW
Cevapla
#3
(02-07-2019, Saat: 12:03)Halil Han Badem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Aleyküm selam,

Çalıştırılabilir. Parent olayı ile Handle aracılığıyla yapabilirsiniz. Birçok yerde tartışma konusu olmuş zaten.

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

İyi çalışmalar.

Hocam inş. müsait bir zamanda denerim ona göre forumda paylaşırım. Çok teşekkür ederim.

İyi çalışmalar
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sekmeler Halinde Form Açılması apachi2006 17 665 28-10-2019, Saat: 12:16
Son Yorum: apachi2006
  Comport Haberleşme Nasıl Yapılır? glagher 2 169 13-10-2019, Saat: 21:32
Son Yorum: dicle_gsm
  Fonksiyon içinde create edilenler seci20 8 592 22-07-2019, Saat: 15:38
Son Yorum: Tuğrul HELVACI
  Çok sayıda form'daki DBgridlerin kolon genişliğini değiştirmek boreas 6 569 10-07-2019, Saat: 15:09
Son Yorum: boreas
  fonksiyon içinde parametreye default değer atama sorunu adelphiforumz 6 625 24-05-2019, Saat: 11:20
Son Yorum: adelphiforumz



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi