Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Form içinde exe nasıl çalıştırılır?
#1
Selamun Aleyküm, Hayırlı geceler.
Aklıma şöyle birşey takıldı; Yapacağım bir uygulamada bir exe yi form içinde çalıştırmak istesem olur mu? Ama bu exe yi dosya yolundan çalıştırmayacak. Mevcut yazdığım uygulamada gömülü olacak ve çakardığı vakit Ram e çıkarabilir mi?

Aklıma takıldı. Acaba böyle birşey mümkün müdür? Siz hocalarımdan bilgi almak istedim.


İyi çalışmalar.
Cevapla
#2
Aleyküm selam,

Çalıştırılabilir. Parent olayı ile Handle aracılığıyla yapabilirsiniz. Birçok yerde tartışma konusu olmuş zaten.

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

İyi çalışmalar.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Cevapla
#3
(02-07-2019, Saat: 12:03)Halil Han Badem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Aleyküm selam,

Çalıştırılabilir. Parent olayı ile Handle aracılığıyla yapabilirsiniz. Birçok yerde tartışma konusu olmuş zaten.

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

İyi çalışmalar.

Hocam inş. müsait bir zamanda denerim ona göre forumda paylaşırım. Çok teşekkür ederim.

İyi çalışmalar
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Fonksiyon içinde create edilenler seci20 8 371 22-07-2019, Saat: 15:38
Son Yorum: Tuğrul HELVACI
  Çok sayıda form'daki DBgridlerin kolon genişliğini değiştirmek boreas 6 412 10-07-2019, Saat: 15:09
Son Yorum: boreas
  fonksiyon içinde parametreye default değer atama sorunu adelphiforumz 6 459 24-05-2019, Saat: 11:20
Son Yorum: adelphiforumz
  [Çözüldü] - Google Cloud Platformunda OAuth 2.0 ile Dinamik Token Nasıl Alınır? Fesih ARSLAN 14 1.198 21-05-2019, Saat: 13:11
Son Yorum: Bay_Y
  Bir query'i birden fazla yerde nasıl kullanırım ? boreas 4 333 24-04-2019, Saat: 12:27
Son Yorum: Abdullah ILGAZ



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi