Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parmak izi okuyucudan veri çekmek
#1
Merhaba,
MagicPass parmak izi okuyucudan veri çekmek istiyorum, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Cevapla
#2
(10-07-2019, Saat: 16:40)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Merhaba,
MagicPass parmak izi okuyucudan veri çekmek istiyorum, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Merhabalar,

Cihazı aldığınız firmada mutlaka teknik döküman mevcuttur. Firma ile
iletişime geçmek en doğrusu diye düşünüyorum.

Nasıl bir bağlantı yapılıyor, nasıl bir veri gönderilip alınıyor bunları detaylı dökümandan
çok daha rahat ulaşabilirsiniz.

Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Cevapla
#3
Selamlar

Cihazlarla birlikte verilen SDK lar olması gerekiyor. Bu SDK ların içinde 9.0 veya 10.0 parmak izi okuyuculu protokoller mevcut. Ben cihazı aldığım firmaya konuyu aktardığımda bununla ilgili olarak SDK ları ve C# ve delphi örneğini de verdiler. Her cihazın SDK sı farklı olduğu için ilgili döküman mevcuttur. Ben TCP IP üzerinden verileri okuyarak, veritabanına aktarıyorum. Siz firma ile bir görüşün. SDK ları geldiği zaman yardımcı olurum size.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Cevapla
#4
(10-07-2019, Saat: 21:10)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Selamlar

Cihazlarla birlikte verilen SDK lar olması gerekiyor. Bu SDK ların içinde 9.0 veya 10.0 parmak izi okuyuculu protokoller mevcut.  Ben cihazı aldığım firmaya konuyu aktardığımda bununla ilgili olarak SDK ları ve C# ve delphi örneğini de verdiler. Her cihazın SDK sı farklı olduğu için ilgili döküman mevcuttur. Ben TCP IP üzerinden verileri okuyarak, veritabanına aktarıyorum. Siz firma ile bir görüşün. SDK ları geldiği zaman yardımcı olurum size.

merhaba,
sdklar geldi, ancak delphi de bunu nasıl kullanacağım bilmiyorum ?
Cevapla
#5
(11-07-2019, Saat: 09:44)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(10-07-2019, Saat: 21:10)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Selamlar

Cihazlarla birlikte verilen SDK lar olması gerekiyor. Bu SDK ların içinde 9.0 veya 10.0 parmak izi okuyuculu protokoller mevcut.  Ben cihazı aldığım firmaya konuyu aktardığımda bununla ilgili olarak SDK ları ve C# ve delphi örneğini de verdiler. Her cihazın SDK sı farklı olduğu için ilgili döküman mevcuttur. Ben TCP IP üzerinden verileri okuyarak, veritabanına aktarıyorum. Siz firma ile bir görüşün. SDK ları geldiği zaman yardımcı olurum size.

merhaba,
sdklar geldi, ancak delphi de bunu nasıl kullanacağım bilmiyorum ?

SDK dosyalarının içinde bir örnek olması gerekiyor. Özelden yazayım size. Bana mail ile gönderin SDK ları. Örnekleme yapayım size.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Cevapla
#6
Erman bey selamlar

Şimdi gördüm mesajınızı. Dosyaları indirip incelicem. Bana parmak izi cihazınızın tam marka ve modelini de gönderir misiniz
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Cevapla
#7
(11-07-2019, Saat: 09:44)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(10-07-2019, Saat: 21:10)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Selamlar

Cihazlarla birlikte verilen SDK lar olması gerekiyor. Bu SDK ların içinde 9.0 veya 10.0 parmak izi okuyuculu protokoller mevcut.  Ben cihazı aldığım firmaya konuyu aktardığımda bununla ilgili olarak SDK ları ve C# ve delphi örneğini de verdiler. Her cihazın SDK sı farklı olduğu için ilgili döküman mevcuttur. Ben TCP IP üzerinden verileri okuyarak, veritabanına aktarıyorum. Siz firma ile bir görüşün. SDK ları geldiği zaman yardımcı olurum size.

merhaba,
sdklar geldi, ancak delphi de bunu nasıl kullanacağım bilmiyorum ?

Merhaba magicpass zkteco ürünlerini kullanıyor. Api olarak zkemkeeper.dll dosyasi ile iletişim kuruluyor. Netten zkemkeeper.dll icin register istemleri mevcut. Öncelikle bunu yapacaksın. İlavetten bu dosyayi kullanmak  icin bir pas dosyası vardı. Geçmişte kapı açmak icin kullanmıştım. Arşive baktım ama örnek göstereceğim dosyaları bulamadım. Sanırım eski sirket bilgisayara kaldılar.

.net orneklerini referans alıp delphide yazmıştım. Ayni prosedür isimlerini kullandığı icin örnek alabilirsiniz.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

Sadece Hobiciyim..
WWW
Cevapla
#8
Erman Bey selamlar

Gerekli dosya örneğini yazdım. Maili ile gönderdim size. Takıldığınız bir konu olursa yine görüşelim.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Cevapla
#9
(16-07-2019, Saat: 09:54)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Erman Bey selamlar

Gerekli dosya örneğini yazdım. Maili ile gönderdim size. Takıldığınız bir konu olursa yine görüşelim.

Size çok teşekkür ederim,  problemimi çözdünüz, proje istediğimden bile daha iyi oldu şu an.
İyi çalışmalar.
Cevapla
#10
(16-07-2019, Saat: 13:02)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(16-07-2019, Saat: 09:54)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Erman Bey selamlar

Gerekli dosya örneğini yazdım. Maili ile gönderdim size. Takıldığınız bir konu olursa yine görüşelim.

Size çok teşekkür ederim,  problemimi çözdünüz, proje istediğimden bile daha iyi oldu şu an.
İyi çalışmalar.
Rica ederim. Bu konu vasıtası ile de, parmak izi okuma sistemleri ile ilgili örnek dosya isteyen arkadaşlar, bana ulaşabilirler.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  HTML Sayfaya Veri Çekme Hayati 1 189 17-07-2019, Saat: 21:44
Son Yorum: SimaWB
  Excel'den veri çekme hatası harezmi 7 334 17-07-2019, Saat: 18:40
Son Yorum: harezmi
  DBGrid1 den Excel Veri Gönderme OZCANK 0 160 13-07-2019, Saat: 14:03
Son Yorum: OZCANK
  Diger formdaki degiskenden veri cekme arsl01 8 458 10-07-2019, Saat: 11:57
Son Yorum: arsl01
  Comport veri okuma klavye 16 912 18-06-2019, Saat: 17:19
Son Yorum: boreas



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi