Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dbgrid icerisinda combobox kullanma
#1
Merhaba arkadaslar,
Dbgrid icinde combox kullanimi hakkinda yardimci olabilirmisiniz.
Cevapla
#2
(10-09-2019, Saat: 10:40)TheEAK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Merhaba arkadaslar,
Dbgrid icinde combox kullanimi hakkinda yardimci olabilirmisiniz.

Merhabalar,

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

veya


DBGrid > Columns > PickList 'de işinize yarayabilir. Tabiki kullanım amacınıza bağlı olarak.

Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Cevapla
#3
Ustad tesekkurler.
Cevapla
#4
ayni mantikla grid icerisinde datetimepicker vs. katabilirmiyiz.
Cevapla
#5
(19-09-2019, Saat: 10:52)TheEAK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.ayni mantikla grid icerisinde datetimepicker vs. katabilirmiyiz.

Merhabalar,

Yukarıda ki örneklerden yola çıkarak ComboBox yerine DateTimePicker kullanabilirsiniz. Idea

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Cevapla
#6
evet tesekkurler, kullandim, guzelde oldu Smile
Cevapla
#7
Merhaba devexpress firmasının cxgridi var onu kullanabılırsınız
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Edit'i Combobox gibi kullanmak bünyamin68 7 258 19-09-2019, Saat: 22:20
Son Yorum: SimaWB
  combobox veriyi edit text gösterme burak 6 447 24-08-2019, Saat: 09:35
Son Yorum: bünyamin68
  treeview tarzı dbgrid önerisi wiseman 1 224 18-07-2019, Saat: 01:39
Son Yorum: fduman07
  DBGrid Detay Gösterilmesi. OZCANK 9 996 15-04-2019, Saat: 06:50
Son Yorum: OZCANK
  Dbgridi vertikal dbgrid olarak nasıl kullanabilirim?[ÇÖZÜLDÜ] baloglurecep 5 638 06-02-2019, Saat: 11:28
Son Yorum: idealist



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi