Yorumları: 2
Konuları: 0
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 0
Başlangıç
02-11-2019, Saat: 22:46
(Son Düzenleme: 02-11-2019, Saat: 23:02, Düzenleyen: Fesih ARSLAN.)
Arkadaşlar ana sayfaya yazamadım
Öncelikle KİTAP HAYIRLI OLSUN.
Benim Sıkıntım MAC için 1 sayfa web browser yapıyorum
gerekli bağlantıları yapınca PC üzerinden çalıştırdığımda MACTE çalışıyor
AMA ben PC olmadan yanı DMG nasıl yapıcam program sadece MACTE çalışsın ???
Yorumları: 3.540
Konuları: 348
Rep Puanı: 13.713
Üstad
02-11-2019, Saat: 22:58
(Son Düzenleme: 02-11-2019, Saat: 23:00, Düzenleyen: Fesih ARSLAN.)
Merhaba,
Konunuyu ait olduğu bölüme taşıdık.
Mac OS X üzerine çalışan bir uygulama için sanal veya fiziksel bir Mac bilgisayara ihtiyacınız var.
Delphi ile geliştirdiğiniz uygulamayı bir defaya mahsus OS X platformunu seçip, compile etmeniz yeterli olacaktır.
Mac OS X üzerine çalıştırılabilir uygulama, deployment işlemi sonucu, projenin bulunduğu klasörde otomatik olarak oluşturulmaktadır.
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.
Yorumları: 3.540
Konuları: 348
Rep Puanı: 13.713
Üstad
03-11-2019, Saat: 11:24
(Son Düzenleme: 03-11-2019, Saat: 11:27, Düzenleyen: Fesih ARSLAN.)
Merhaba,
Deployment'a hiç bağlı kalmaksızın, uygulamayı bir defa Mac OS X üzerinde çalıştırın.
Daha sonra PAServer ekranında
S karakterini yazın ve enter tuşuna basın. Böylece
scratch-dir klasörünü göreceksiniz. Bu dizinde Mac OS X üzerinde çalışan paket dosyaya ulaşabilirsiniz.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız. Eğitim dizimizde bu konu detaylı bir şekilde anlatıldı.
Uygun olduğunuz zamanlarınızda bu eğitim dizisini tamamlayabilirseniz, Delphi nin Multi-platform (FMX) mimarisini tam anlamıyla öğrenmiş olacaksınız.
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.