Çok Yakında Yeni Bir Arayüzle karşınızdayız! http://yeni.delphican.com/

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CTRL + D Sorunu
#1
Bazı projelerde bu kısayol çalışmıyor , bu sorunu nasıl çözebilirim.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla
#2
(02-12-2019, Saat: 11:47)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Bazı projelerde bu kısayol çalışmıyor , bu sorunu nasıl çözebilir
Benzer konular aşağıdaki linklerde bahsi geçiyor muhtemelen daha önceden okumuşsunuzdur. 
Belki bilgiyi tazelemek işe yarayabilir. Farklı bir bakış açısı açabilir.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Bu dünyada kendine sakladığın bilgi ahirette işine yaramaz. 
Cevapla
#3
Baktım, daha önce de başıma gelmişti, kodları notepad'e kopyalayıp, sonradan ideye kopyalayınca düzelmişti şimdi olmuyor.
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla
#4
(02-12-2019, Saat: 11:47)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Bazı projelerde bu kısayol çalışmıyor , bu sorunu nasıl çözebilirim.

Merhabalar,

Bu özelliğiniz aktif mi acaba?

Tools > Options
   

Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Cevapla
#5
(Dün, Saat: 09:09)hi_selamlar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(02-12-2019, Saat: 11:47)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Bazı projelerde bu kısayol çalışmıyor , bu sorunu nasıl çözebilirim.

Merhabalar,

Bu özelliğiniz aktif mi acaba?

Tools > Options


Kolay gelsin.

aktif, uyarı da geliyor zaten ama düzeltmiyor kodu
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla
#6
(Dün, Saat: 10:43)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(Dün, Saat: 09:09)hi_selamlar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Merhabalar,

Bu özelliğiniz aktif mi acaba?

Tools > Options


Kolay gelsin.

aktif, uyarı da geliyor zaten ama düzeltmiyor kodu

Tekrar Merhaba,

Restore default yapıp > IDE Restart yapıp deneyin bir de lütfen.

Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Cevapla
#7
Bende de Çalışmıyor Pek zorlamadım "Gexpert" kullanıyorum.
Cevapla
#8
(Dün, Saat: 12:01)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Bende de Çalışmıyor Pek zorlamadım "Gexpert" kullanıyorum.

o nasıl bir şey , nasıl yetenekleri var ?
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla
#9
(Dün, Saat: 13:29)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
(Dün, Saat: 12:01)elixir84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Bende de Çalışmıyor Pek zorlamadım "Gexpert" kullanıyorum.

o nasıl bir şey , nasıl yetenekleri var ?

Merhabalar,

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.





Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Cevapla
#10
Size Örnek Bir Kodlama Yöntemi Gönderiyorum..

Ctrl + Shift + I

Ctrl + Shift + U

Kullanarak Projelerinde Hiç Bir Kod Düzenleme Aracını Kullanmadan Kodlama yaparken bunlara alışmalısın. Her İş Yeri Yada Her bireysel kullanıcılar code formetter kullandırtmıyor. bence kodlamaya başlarken bu şekilde başlarsan sana çok daha fazla yardımcı olmuş olur ve bir süre sonra artık kendi kendine formattara ihtiyaç duymadan yapabiliyorsun. denemeni şitdetle tavsiye ediyorum. Kolay gelsin.

procedure Tfrmpatientrecord.ceCompanyNameClick(Sender: TObject);
var
  lvfrmGeneralList: TfrmGeneralList;
Const
  cBringListSQL =
    'SELECT DY.ID ID, DY.NAME NAME, DY.* FROM DOGUMYERI DY';
begin
  try
    lvfrmGeneralList := nil;
    try
      lvfrmGeneralList := Bringlist('Doğum Yeri Bilgisi',cBringListSQL);
      if not lvfrmGeneralList.odsGeneralList.IsEmpty then
      begin
        ceCompanyName.Tag := lvfrmGeneralList.odsGeneralList.FieldByName('ID').AsInteger;
        ceCompanyName.EditingText := lvfrmGeneralList.odsGeneralList.FieldByName('NAME').AsString;
      end;
    finally
       FreeAndNil(lvfrmGeneralList);
    end;
  except
    on e:Exception do
      ShowMessage(e.ToString);
  end;
end;


İyi Çalışmalar
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu Lanet olasıca IDE sorunu nasıl çözerim :( yhackup 6 1.257 31-05-2018, Saat: 21:57
Son Yorum: mcuyan



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi