Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Web bilmiyorsak Delphi biliyoruz :)
#1
Demokraside çareler tükenmez ne uğraşacam hmtl kullanarak databaseye kayıt yapmak ile  Big Grin

www.yakupulutas.xyz

Öncesi 
9goXpk.jpg


Sonrası
kbp4My.png
blog.yakupulutas.com
Kuvvete dayanamayan adalet aciz, 
Adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.
WWW
Cevapla
#2
QuAdR , pro_imaj , egeven , FiRewaLL , sametkayaoglu , Fesih ARSLAN , hassur , Bahadir.Alkac , edo , Kamuran Alpkaya , esistem , vkamadan , nguzeller , SimaWB , Tuğrul HELVACI , 10.Köy , masteryoda , CaglarCoskun , Cyber , fatihablak , engerex , AliZairov , lazymule , redhacker 

Görüp kaçın öyle yorum yapmayın  Dodgy
blog.yakupulutas.com
Kuvvete dayanamayan adalet aciz, 
Adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.
WWW
Cevapla
#3
Yorum yapmadıysam seni sevdiğimdendir Smile
Yoksa; ne güzel HTML5 uyumlu yapılmış bir sitenin sadece iletişim kısmını UniGUI ile yapmanın ne kadar gereksiz bir işlem olduğunu yazarım, sen de üzülürsün.
En güzeli ben yorum yapmadan kaçayım Tongue
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla
#4
(08-12-2016, Saat: 10:43)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorum yapmadıysam seni sevdiğimdendir Smile
Yoksa; ne güzel HTML5 uyumlu yapılmış bir sitenin sadece iletişim kısmını UniGUI ile yapmanın ne kadar gereksiz bir işlem olduğunu yazarım, sen de üzülürsün.
En güzeli ben yorum yapmadan kaçayım Tongue

Olur mu öyle şey siz yorum yapmasanız gereksiz olduğunu anlayıp üzülmezsem HTML5 ile databaseye kayıt işlemini öğrenmeye çalışmam.

Lütfen gördüğünüz hatalarımı / yanlışlarımı acımasızca yüzüme vurunuz..
blog.yakupulutas.com
Kuvvete dayanamayan adalet aciz, 
Adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.
WWW
Cevapla
#5
Karma kodlama yöntemi; bir projede birden fazla dil ve yöntemin kullanılması...
Avantajları & Dezavantajları
Huh
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.
WWW
Cevapla
#6
(08-12-2016, Saat: 11:58)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karma kodlama yöntemi; bir projede birden fazla dil ve yöntemin kullanılması...
Avantajları & Dezavantajları
Huh

Önce kendime bir soru sordum, Bu gibi basit bir şey için yeni dil öğrenmek için vakit harcamama gerek var mıydı ?

Düşündüm amaaan ne gerek var dedim, Zaten dün itibariyle iframe olarak eklemekten vazgeçtim (unigui uyarısını virüs sananlar oldu) ayrı sekmede açıyorum.

R19O86.png


pX8GMm.png
blog.yakupulutas.com
Kuvvete dayanamayan adalet aciz, 
Adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.
WWW
Cevapla
#7
(08-12-2016, Saat: 11:58)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karma kodlama yöntemi; bir projede birden fazla dil ve yöntemin kullanılması...
Avantajları & Dezavantajları
Huh

Yapmak istediğiniz işi düzgün yaptığı sürece bence hiçbir dezavantajı yoktur.
WWW
Cevapla
#8
(08-12-2016, Saat: 12:54)esistem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(08-12-2016, Saat: 11:58)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karma kodlama yöntemi; bir projede birden fazla dil ve yöntemin kullanılması...
Avantajları & Dezavantajları
Huh

Yapmak istediğiniz işi düzgün yaptığı sürece bence hiçbir dezavantajı yoktur.

Dezavantajları elbette var:
  • Birden fazla dili öğrenmek zorundasınız yada birden fazla kişi çalıştırmak zorundasınız.
  • Yenileme/Güncelleme kısmında sorun yaşarsınız. Çünkü projede yapılacak yenilikler için her kullandığınız dildeki gelişmeleri takip etmek zorunda kalırsınız.
  • Proje için yazılımcı aradığınızda bulmanız zorlaşır.
  • Belki farklı IDE kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Bu da proje geliştirme hızınızı düşürür.
vs...

Ama yine günümüzde kaçınılmaz olmaya başladı. 
Sizden bir program isterler ama PC'de de, tablette de, cepte de çalışsın isterler Sad

Not: Konuda bahsi geçen proje web sayfası olduğu için durum biraz faklı gibi: HTML, JS, CSS. Bunları birer dil kabul ederseniz; bunların her birini bilmeden web projesi geliştirmek hemen hemen imkansız.
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla
#9
Unigui ile site yapmak pek sağlıklı gelmiyor bana sadece iletişim formu içinse sunucu php destekliyorsa eğer php iletişim formu yazınca bir sürü örnek çıkıyor keza asp içinde uniquiyi genelde dışarıdan müdahale etmek gereken veritabanı insert/update v.s gibi işlemlerde kullanıyorum basit iletişim formu gibi şeyleri hazır var olan scriptleri editleyerek kullanıyorum syntax farklı da olsa kodlara bakınca az çok ne işe yaradığı anlaşılıyor. web işine girmek için inceleyebileceğiniz bir diagram https://coggle.it/diagram/Vz9LvW8byvN0I38x



“Do. Or do not. There is no try.”
Cevapla
#10
(08-12-2016, Saat: 15:09)masteryoda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Unigui ile site yapmak pek sağlıklı gelmiyor bana sadece iletişim formu içinse sunucu php destekliyorsa eğer php iletişim formu yazınca bir sürü örnek çıkıyor keza asp içinde uniquiyi genelde dışarıdan müdahale etmek gereken veritabanı insert/update v.s gibi işlemlerde kullanıyorum basit iletişim formu gibi şeyleri hazır var olan scriptleri editleyerek kullanıyorum syntax farklı da olsa kodlara bakınca az çok ne işe yaradığı anlaşılıyor. web işine girmek için inceleyebileceğiniz bir diagram https://coggle.it/diagram/Vz9LvW8byvN0I38x



google amcaya sordum bir kaç şey buldum örnek denedim olmadı fazla da üzerine düşmedim. Bu web işlerine tamamen fransızım windows 2008 bulut sunucum üzerinde çalışıyor bu site
blog.yakupulutas.com
Kuvvete dayanamayan adalet aciz, 
Adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.
WWW
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi Web Geliştirme Frameworkleri pro_imaj 14 619 15-04-2019, Saat: 08:43
Son Yorum: vkamadan
  Delphi Eksik Component ve Browser Değişikliği m2ert 0 496 04-06-2018, Saat: 12:33
Son Yorum: m2ert
Thumbs Up Delphi UniGUI Desktop Örneği ALUCARD 5 3.457 19-09-2016, Saat: 22:05
Son Yorum: stgzkr



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi