Çok Yakında Yeni Bir Arayüzle karşınızdayız! http://yeni.delphican.com/

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telefon Optimize
#11
Ne varsa regex de var..

 uses System.Regularexpressions;

Fonksiyonumuz
function TelefonNumarasiniOptimizeEt(Const AValue : String = '') : String;
const
APattern : String = '[\+\-\(\)\.\sa-zA-Z]';
var
szLength : String;
begin
 Result := TRegEx.Replace(AValue, APattern, EmptyStr, [roIgnoreCase]).Trim;
if Length(Result) >= 10 then
szLength := '10'
 else
  szLength := IntToStr(result.Length);

 Result := TRegEx.Match(Result, '.{'+szLength+'}$', [roIgnoreCase]).Value;
end;

Kullanımı :
var
FTmp : String;
begin
  FTmp := TelefonNumarasiniOptimizeEt('asdasdasda .- ( ) 05465865599');
end;
Amatör Küme Bilgisayar Programcısı
WWW
Cevapla
#12
Benimki daha güzel Tongue
Alıntı:
yarumdan ayrildum gözlerum nemli nemli 

rakı haramdur diye çay içtum demli demli...Heart 
Cevapla
#13
(30-12-2016, Saat: 19:52)barutali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Ne varsa regex de var..

 uses System.Regularexpressions;

Fonksiyonumuz
function TelefonNumarasiniOptimizeEt(Const AValue : String = '') : String;
const
APattern : String = '[\+\-\(\)\.\sa-zA-Z]';
var
szLength : String;
begin
 Result := TRegEx.Replace(AValue, APattern, EmptyStr, [roIgnoreCase]).Trim;
if Length(Result) >= 10 then
szLength := '10'
 else
  szLength := IntToStr(result.Length);

 Result := TRegEx.Match(Result, '.{'+szLength+'}$', [roIgnoreCase]).Value;
end;

Kullanımı :
var
FTmp : String;
begin
  FTmp := TelefonNumarasiniOptimizeEt('asdasdasda .- ( ) 05465865599');
end;

Mantıklı Wink
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla
#14
(30-12-2016, Saat: 18:06)AliZairov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.İyi akşamlar. Numara türkiye için kullanacaksan bir combobox koy, içerisine operatör numaralarını yaz. Karşısınada umberedit koy maxlength belirle.

Yok öyle bir durum değil excelden databaseye veri aktarıyorum, excelde türlü türlü olabiliyor
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi