Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
caption'a progresbar ve resim eklemek.
#1
D3Vmrm.jpg

Merhaba arkadaşlar yukardaki resimdeki gibi caption'a resim ve progresbar eklenmiş.

EJ7BJn.jpg

70 ila 100 arası => YEŞİL.
40 ila 70 arası => SARI.
0 ila 40 arası => KIRMIZI.

renk olarak gösteriyor değerleri.

Bunu nasıl yapmış çözemedim bunu delphide yapabilirmiyim ve bunu nasıl sabit yaparım caption'a simgenin yanına koyarım?
Cevapla
#2
(08-08-2016, Saat: 21:52)Shou Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.D3Vmrm.jpg

Merhaba arkadaşlar yukardaki resimdeki gibi caption'a resim ve progresbar eklenmiş.

EJ7BJn.jpg

70 ila 100 arası => YEŞİL.
40 ila 70 arası => SARI.
0 ila 40 arası => KIRMIZI.

renk olarak gösteriyor değerleri.

Bunu nasıl yapmış çözemedim bunu delphide yapabilirmiyim ve bunu nasıl sabit yaparım caption'a simgenin yanına koyarım?

Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
WWW
Cevapla
#3
Bir başka alternatif de kendi form caption'ınızı tasarlayabilirsiniz: Caption'ı olmayan bir form, yani border style'ı bsNone olan bir form oluşturup en üstüne bir label yada panel ekleyerek istediğinizi yapabilirsiniz.  Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız. benim çok çok beğendiğim bir çalışma var. Göz atmanızı tavsiye ederim.
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla
#4
(09-08-2016, Saat: 12:59)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Bir başka alternatif de kendi form caption'ınızı tasarlayabilirsiniz: Caption'ı olmayan bir form, yani border style'ı bsNone olan bir form oluşturup en üstüne bir label yada panel ekleyerek istediğinizi yapabilirsiniz.  Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız. benim çok çok beğendiğim bir çalışma var. Göz atmanızı tavsiye ederim.

Mükemmel fikir,
WWW
Cevapla
#5
(09-08-2016, Saat: 12:59)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Bir başka alternatif de kendi form caption'ınızı tasarlayabilirsiniz: Caption'ı olmayan bir form, yani border style'ı bsNone olan bir form oluşturup en üstüne bir label yada panel ekleyerek istediğinizi yapabilirsiniz.  Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız. benim çok çok beğendiğim bir çalışma var. Göz atmanızı tavsiye ederim.


Öncelikle hoşgeldin sevgili kardeşim. Burada da Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.  kullanımını öğrenmek anlamlı olacak, onu da ekstra paylaşayım dedim Wink
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
WWW
Cevapla
#6
Smile 
Hoş bulduk Tuğrul Hocam. Diğer tarafı bırakınca bizden kurtulacağını sandın ama yanıldın biggrin.png
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla
#7
Merhaba burada benim yapmak istediğim kendi form'uma değil başka bir programın form'una yapmak istiyorum c# ile yapmışlar ama delphi'de yapılıyor mu buna benzer bir örnek var mı onu merak ettim?
Cevapla
#8
Gerçekten güzel yapmış, bunun köşesine formu genişletme ekleyip, formun ekranın ortasında başlamasını sağlarsak daha güzel olur


gXlXVR.jpg
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla
#9
Merhaba arkadaşlar bu olayı hala çözemedim benim yapmak istediğim olay şu,

client.exe -> programın dosyası bu.
client.dll -> delphi ile benim yazdığım dll bu.

Ben client.dll -> client.exe inject ediyorum ve client.dll ile client.exe'nin caption'una statusbar koymak istiyorum.

Bunu bir türlü başaramadım yani yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  IPhone resim aktarma sorunu adelphiforumz 10 518 10-07-2019, Saat: 20:00
Son Yorum: SimaWB
Question Veritabanindan Word dosyasina veri eklemek Ugur 13 815 09-05-2019, Saat: 17:19
Son Yorum: Ugur
  Resim içerisindeki Herhangi Bir Renge Zemin Resmi Verme (2 renk verme (Pattern)) pro_imaj 10 729 15-04-2019, Saat: 18:04
Son Yorum: esistem
  StatusBar nasıl resim ekliyebilirim? burak 6 672 12-04-2019, Saat: 18:55
Son Yorum: SimaWB
  Resim karsilastirma arsl01 3 501 07-03-2019, Saat: 15:50
Son Yorum: arsl01



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi