Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Youtube Video Gösterme
#1
Merhaba;

Youtube'da olan bir video'yu ekranda göstermek istiyorum kullanıcı isterse videoyu açabilsin.

IOS tarafında bunu webbrowser ile yapmak istemiyorum, programa kasmayan bir youtube ekran görüntüsü şeklinde dursun kullanıcı isterse video açılsın istiyorum, baya araştırdım fakat sonuç alamadım yapan var mı acaba.

Teşekkürler.
Cevapla
#2
İyi akşamlar. Ücretli bileşenler ile yapıla bilir. Ama kasma ve renderde sorun vardır hep. Ben o yüzden daha iyi çözümler arıyorum. iOS tarafı şimdilik geçmedim. Android tarafı ile uğraşıyorum.

Böyle bir çözüm sunardım:
1) FM Mediaplayer url video gösterme mümkünse youtube video url alarak gösterme.
2) Native webbrowser + youtube embed url.
3) Youtube iOS sdk ve delphi ios apilerle bağlantı kurma.
WWW
Cevapla
#3
Youtube videoları VideoView ile straem edilemiyor mu ?
Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.
WWW
Cevapla
#4
(15-05-2017, Saat: 09:33)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Youtube videoları VideoView ile straem edilemiyor mu ?

Merhaba. O bileşen direk dosya url ve hls formatlarını destekliyor. Youtube video direk kaynak url alırsanız oynatıyor. Ama markete atacaksanız böyle bir uygulamayı redd ediliyor bildiğime göre. Youtube sdk ile eklemeniz ve onunla çalışmanız gerekiyor.
WWW
Cevapla
#5
Html5 ile adamlar site yapıp uygulama içinde hiçbir izin gerektirmeden iş yapıyorlar ben bu firemonkey'e aklım ermiyor.

Bi telefon numarasını arattırmak için uğraştım hatta 3 sn civarında tepkime süresinden sonra arıyor, fakat aynı işlemi html5 te bi telefon numarasını metin yazarak çok daha stabil çalışıyor!

Uygulamaya'da youtube videosunu göstermek bu kadar zahmetli neden oluyor anlayamıyorum.
Cevapla
#6
(15-05-2017, Saat: 13:41)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Üye Olabilmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.Html5 ile adamlar site yapıp uygulama içinde hiçbir izin gerektirmeden iş yapıyorlar ben bu firemonkey'e aklım ermiyor.

Bi telefon numarasını arattırmak için uğraştım hatta 3 sn civarında tepkime süresinden sonra arıyor, fakat  aynı işlemi html5 te bi telefon numarasını metin yazarak çok daha stabil çalışıyor!

Uygulamaya'da youtube videosunu göstermek bu kadar zahmetli neden oluyor anlayamıyorum.

Merhaba. Cordova kast ediyorsan o sistem çoğunlukla veb tabanlı. Veb ile arayüz için html ve css kodlama içinde js kullanıyor. Onları çalıştırması içinde bir nev lokal server kullanıyor. Firemonkey yaptığı iş her platform için geçerli bu olay çoğunlukla çizim ve render dayanıyor. Oyun motoru gibi bir yapısı var. Delphi size yalnız gerekli standart bileşenleri sunuyor. Gerisi size kalmış. Youtube içinde TMS firmasının apilerle çalışan bir ürünü var. Bu size yardımcı ola bilir. Bileşen ücretli ama. Siz yt embed url webbrowser verip denedinizmi hiç?
WWW
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Admob Ödül kazanan video Nasıl Eklenir? dnzmobile 10 1.512 22-09-2019, Saat: 01:10
Son Yorum: berk06
  Live Stream Video barox 15 1.913 16-09-2019, Saat: 11:22
Son Yorum: CesuR
  Resimi spinner yada image combo box da gösterme 41linea41 1 163 18-07-2019, Saat: 21:28
Son Yorum: narkotik
  Youtube mp3 dowland arsl01 8 737 05-02-2019, Saat: 17:58
Son Yorum: arsl01
  Youtube video mp3 convert hido 3 800 05-06-2018, Saat: 09:26
Son Yorum: hido



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi