Konuyu Paylaş : facebook gplus twitter

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webinar - RAD Studio Berlin 10.1 Update 2
#1
%7Bf344938e-672b-4559-acb8-3729143d9e92%...ht-180.png
Webinar invitation
Discover what’s to come in Berlin 10.1 Update 2 - Anniversary Edition
3 November 2016
 
Join the Product Management team as they explore the upcoming RAD Studio 10.1 Update 2 - Anniversary Edition. 
Continuing the focus on a longer release cycle with more features and quality in every update, Anniversary Edition brings you major productivity enhancements around the Windows 10 Anniversary Update and the Windows Store. New VCL controls, IDE component editors, and C++ refactoring.

Look ahead: RAD Studio Berlin 10.1 Update 2 Release
RAD Studio Berlin 10.1 Update 2 - Anniversary Edition will be released soon, continuing the move towards a longer release cycle while still delivering new product features. In the webinar, the team will discuss and show new features and components including:

– Windows Desktop Bridge Integration
– Windows 10 VCL Calendar Control
– “Quick Edits” IDE enhancement
– C++ Refactoring and Compiler flags
– Additional VCL and FMX Styles
– The Latest Platform Support

Select the session that works best in your time zone:

3 November 2016
06:00 San Francisco
09:00 New York
14:00 London
15:00 Berlin


November 3, 2016
11:00 San Francisco
14:00 New York
19:00 London
20:00 Berlin


Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol
After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the webinar.
There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla
#2
Merhaba,
Paylaşım için teşekkür ederim. "REGISTER NOW"'dan üye oldum. Az çok seminer içeriğini anladım (İngilizce olduğundan).
Anladığım kadarıyla apar topar bir güncelleme geliyor (Update2). Güncellemenin ana teması Windows Anniversary, Windows SDK ve Windows Application Store gibi görünüyor. (Microsoft'un Update'i demek yanlış olmaz heralde Smile yada işin içinde bir cinlik ararsak; açıklanamayacak derecede bir bug olmasından olabilir.)
Update2'ye biraz karamsar yaklaştım fakat çok yakın bir zamanda Update1 yayınlandı. Buna ısınamadan Update2 geliyor, deniyor.  Huh
Ne diyelim yine de hayırlı olsun.
Aslında Update1 de Windows SDK'nın temelleri atılmış. (Kurmaya başladım bile...  :s )

WinSDK1.png

WinSDK2.png

WinSDK4.png

WinSDK5.png

Microsoft, Universal app sloganı ile her zamanki gibi yeni bir teknolojiymiş gibi reklam yapmaya başlamış. Dodgy
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.
WWW
Cevapla
#3
Windows Software Developer Kitle ne işimiz var? RAD Studio kurulumundan sonra kurulumu başlıyor diye hatırlıyorum. Şimdi ilgili klasörlere bakınca bende böyle bir şeyin kurulu olmadığını gördüm.
Ağlarsa kablosuz ağlar, gerisi yerel ağlar...
Cevapla
#4
(21-10-2016, Saat: 17:45)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye OlWindows Software Developer Kitle ne işimiz var? RAD Studio kurulumundan sonra kurulumu başlıyor diye hatırlıyorum. Şimdi ilgili klasörlere bakınca bende böyle bir şeyin kurulu olmadığını gördüm.

Merhaba,

(21-10-2016, Saat: 15:27)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye OlMicrosoft, Universal app sloganı ile her zamanki gibi yeni bir teknolojiymiş gibi reklam yapmaya başlamış.  Dodgy

Universal app SDK'ları galiba. Update2 ile birlikte, kurulumda Android SDK ve Android NDK ekranına eklenecek gibi. Yada doğrudan Windows arka planda ekleyecek.
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.
WWW
Cevapla
#5
Merhaba,
Hatırlatayım. Seminer bugün başlıyor.
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.
WWW
Cevapla
#6
Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol facebook sayfasından bir paylaşım.. 

Evrensel Uyguluma diye buna derim Smile 

"Evrensel Windows uygulamaları artık karma ve sanal gerçekliği destekleyecek! 
Geçen hafta gerçekleşen etkinliğimizden geliştiricilere yönelik haberler bu adreste: Linkleri Görebilmeniz İçin Giriş yap veya Üye Ol"


safe_image.php?d=AQDAJM15B1gHKrdL&url=ht...if&ext=gif
Amatör Küme Bilgisayar Programcısı
WWW
Cevapla
#7
   
Cevapla
#8
Helal olsun azmin gücü. Embarcadeo'ya yorum ve mesajlarınla, şimdi de sorularınla illallah dedirttin. Sayende Delphi'ye Nullable Type ekleyecekler.  Big Grin
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.
WWW
Cevapla
#9
Hayır adamlar yorumları da onaylamıyor Smile
Cevapla
#10
What is coming in Berlin 10.1 Update 2:



There's no place like 127.0.0.1
WWW
Cevapla

Konuyu Paylaş : facebook gplus twitter



Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Video Rad Studio Update 2 & Linux Fesih ARSLAN 0 1.215 03-11-2016, Saat: 11:20
Son Yorum: Fesih ARSLAN
  Object Pascal Webinar (Canlı Eğitim) Fesih ARSLAN 11 4.416 18-08-2016, Saat: 13:29
Son Yorum: yhackup



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi