Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Farklı tabloları bir Grid'te gösterme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar, 1 veritabanındaki 3 tane tabloda bulunan farklı farklı alanları tek bir grid üzerinde göstermek mümkün müdür?
(02-06-2017, Saat: 13:26)cudyfoster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar, 1 veritabanındaki 3 tane tabloda bulunan farklı farklı alanları tek bir grid üzerinde göstermek mümkün müdür?

Mümkündür join ile yapabilirsiniz.
Aslında sorduğun soru veritabanı uygulamalarında çok temel düzeyde bir soru. Yeni başladın sanırım veritabanı ile uğraşmaya. W3 school sana yardımcı olacaktır. Buradaki eğitimleri bitirirsen veritabanı ile ilgili basit yapıları öğrenmiş olursun.
(02-06-2017, Saat: 14:01)witalihakko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında sorduğun soru veritabanı uygulamalarında çok temel düzeyde bir soru. Yeni başladın sanırım veritabanı ile uğraşmaya. W3 school sana yardımcı olacaktır. Buradaki eğitimleri bitirirsen veritabanı ile ilgili basit yapıları öğrenmiş olursun.

Aynen yazılım işinde yeniyim. Kendi kendime projeler yapmaya çalışıyorum, aklıma takılan soruları buraya yazıyorum yada w3 den bakıyorum. 2 tablodaki 2 alanı bir gridde göstermek istedim de yapılır mı diye sormak istedim. Bu arada subquery ile sorduğum soruyu yapabildim
Bir arkadaşımız Burada anlatmış bir şeyler  Smile
Bir de VIEW var.
(04-06-2017, Saat: 00:32)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir de VIEW var.

Evet onu da bir arkadaşımız Burada anlatmaya çalışmış.  Smile