Merhaba,
Android'de Admob'un reklamlarında böyle bir hata alıyorum.
Burada onaylı çözümde; Reklam kimliği yeni oluştuğu için beklemem gerektiğini,sonrasında düzeleceği belirtiliyor ama 2 gündür değişen bir şey yok .Sizce daha beklemeli miyim yoksa TbannerAd kaynaklı bir sorun mu var?
(12-09-2017, Saat: 13:06)savasabd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Android'de Admob'un reklamlarında böyle bir hata alıyorum.Burada onaylı çözümde; Reklam kimliği yeni oluştuğu için beklemem gerektiğini,sonrasında düzeleceği belirtiliyor ama 2 gündür değişen bir şey yok .Sizce daha beklemeli miyim yoksa TbannerAd kaynaklı bir sorun mu var?
Merhaba,
TBannerAd kaynaklı bir sorun olup olmadığını test etmek için Project > Options > Entitlement List penceresinde
AdMob Service alanını ve Object Inspector'dan
TestMode özelliğini
true yapabilirsiniz.
Google AdMob hesabınıza, uygulamanızı ekledikten sonra, uygulamanızın kullanım yoğunluğu ve hedef kitleye bağlı olarak reklam verilmeye başlanacaktır.
Reklam kimliğinizi yeni oluşturduğunuz için bir süre beklemeniz gerekecektir. Bu süre ne kadar derseniz; Google Reklam Politikalarına bağlı olarak değişiyor.
(12-09-2017, Saat: 13:15)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (12-09-2017, Saat: 13:06)savasabd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Android'de Admob'un reklamlarında böyle bir hata alıyorum.Burada onaylı çözümde; Reklam kimliği yeni oluştuğu için beklemem gerektiğini,sonrasında düzeleceği belirtiliyor ama 2 gündür değişen bir şey yok .Sizce daha beklemeli miyim yoksa TbannerAd kaynaklı bir sorun mu var?
Merhaba,
TBannerAd kaynaklı bir sorun olup olmadığını test etmek için Project > Options > Entitlement List penceresinde AdMob Service alanını ve Object Inspector'dan TestMode özelliğini true yapabilirsiniz.
Google AdMob hesabınıza, uygulamanızı ekledikten sonra, uygulamanızın kullanım yoğunluğu ve hedef kitleye bağlı olarak reklam verilmeye başlanacaktır.
Reklam kimliğinizi yeni oluşturduğunuz için bir süre beklemeniz gerekecektir. Bu süre ne kadar derseniz; Google Reklam Politikalarına bağlı olarak değişiyor.
Hocam test modunu önce denedim bir sıkıntı yoktu,sanırım beklemekten başka çarem yok.