Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: FMX.FontGlyphs.Android.pas sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
iyi günler,

daha önce delphi 10.1 sürümünde font uygulamıştım uygulamaya,
daha sonra delphi 10.2.3 sürümüne geçtiğimde derleme yaparken aşağıdaki hatayı alıyorum.
sebebi nedir ?

hata.png
TFontGlyphManager sınıfının DoGetGlyph metodunun tanımında farklılık olmuş. İlgili sınıfa gidip yeni tanıma bir göz gezdirmelisiniz.
(09-04-2018, Saat: 07:51)Tuğrul HELVACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]TFontGlyphManager sınıfının DoGetGlyph metodunun tanımında farklılık olmuş. İlgili sınıfa gidip yeni tanıma bir göz gezdirmelisiniz.

Peki proje ile bağlantısını nasıl keserim. Yani uygulamadan komple kaldırmak istiyorum.
Ama projeden silsem de değişen bir durum olmuyor.
(09-04-2018, Saat: 10:25)BY-HAYALET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(09-04-2018, Saat: 07:51)Tuğrul HELVACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]TFontGlyphManager sınıfının DoGetGlyph metodunun tanımında farklılık olmuş. İlgili sınıfa gidip yeni tanıma bir göz gezdirmelisiniz.

Peki proje ile bağlantısını nasıl keserim. Yani uygulamadan komple kaldırmak istiyorum.

Merhaba,
Projeden tamamen kaldırmak için projede yer alan tüm Unit'lerin Uses bölümlerinden FMX.FontGlyphs.Android ifadesini çıkarmanız gerekiyor.
(09-04-2018, Saat: 10:52)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(09-04-2018, Saat: 10:25)BY-HAYALET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki proje ile bağlantısını nasıl keserim. Yani uygulamadan komple kaldırmak istiyorum.

Merhaba,
Projeden tamamen kaldırmak için projede yer alan tüm Unit'lerin Uses bölümlerinden FMX.FontGlyphs.Android ifadesini çıkarmanız gerekiyor.
Teşekkürler fesih bey .