Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: başka proje formu birleştirme ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
iyi günler,

başka proede bulunan formu kendi projeme nasıl bağlayabilirim ?
Taşımak istediğiniz formu(.pas ve .dfm dosyalarını) güncel olan projenin klasörüne kopyalayın(Bu olayı yapmasanız da olur ama klasör adı değişikiliği vs. Sorun olmaması için.). Sonrasında Shift+F11 tuş kombinasyonunu kullanarak pas dosyasını seçiniz.

Bu kadar.
(29-05-2018, Saat: 22:34)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Taşımak istediğiniz formu(.pas ve .dfm dosyalarını) güncel olan projenin klasörüne kopyalayın(Bu olayı yapmasanız da olur ama klasör adı değişikiliği vs. Sorun olmaması için.). Sonrasında Shift+F11 tuş kombinasyonunu kullanarak pas dosyasını seçiniz.

Bu kadar.

daha önce denemelerimde form name'leri aynı olduğu için sorunlar yaşadım. o yuzden sorun olur mu ?
(29-05-2018, Saat: 22:49)BY-HAYALET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-05-2018, Saat: 22:34)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Taşımak istediğiniz formu(.pas ve .dfm dosyalarını) güncel olan projenin klasörüne kopyalayın(Bu olayı yapmasanız da olur ama klasör adı değişikiliği vs. Sorun olmaması için.). Sonrasında Shift+F11 tuş kombinasyonunu kullanarak pas dosyasını seçiniz.

Bu kadar.

daha önce denemelerimde form name'leri aynı olduğu için sorunlar yaşadım. o yuzden sorun olur mu ?
 Forum isimleri aynı ise forum isimleri değiştir sorun kalkar Smile
(29-05-2018, Saat: 22:51)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-05-2018, Saat: 22:49)BY-HAYALET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]daha önce denemelerimde form name'leri aynı olduğu için sorunlar yaşadım. o yuzden sorun olur mu ?
 Forum isimleri aynı ise forum isimleri değiştir sorun kalkar Smile

çok mantıklı  Smile