Merhaba iyi gunler pcyr format attim projeyi acinca su hatayi aliyorum nedendir bu
(27-07-2018, Saat: 09:00)arsl01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba iyi gunler pcyr format attim projeyi acinca su hatayi aliyorum nedendir bu
9 dakika önce yazdığınız mesajda, ne bir hata mesajı ne de hataya dair ipucunun olmadığını hâla nasıl farketmezsiniz ? Mesajı gönderdikten sonra , gönderdiğiniz mesajı okumuyor musunuz ? Biraz daha özen lütfen.
Resim eklenmemis
"Unit WMPLib_Tlb not found". Hata aşağıda yazıyor. WMPLib_Tlb dosyasını projenizde arasanız bir yerlerde uses etmişsiniz ama projenize eklememişsiniz.
Farkettim tesekkurler ,pascalvlc nin galiba otomatik eklemis. yazdigim mesaji okuyorum fakat resim eklenmemis benimde int yavas oldugundan goremedim
ActiveX olarak eklediğiniz bir bileşen (sanırım bahsettiğiniz pascalvcl ya da başka bir şey) projenize import edince o tarz bir isimde dosya otomatik olarak oluşur.
Diziünit.pas unit'inde uses bölümüne WMPLib_TLB'yi ekleyin.
ayrıca unit ve formlarınıza Türkçe karakter vermemeye özen gösterin.. Farklı platformlarda abuk subuk hatalar meydana gelebilir.. işin komik tarafı verdiği hata mesajı ile unit isminin ilgisi alakası olmaz.

Sorun suymus windows media playeri import ettim duzeldi tesekkutler.turkce karekter kullanmam artik tesekkurler