Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: OpenCV goruntu isleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Iyi gunler, 

Ben openCV ile goruntu islemek istiyorum ornegin plaka okuma buna benzer ornek varmidir?ben bulamadim simdiden tesekkurler
Merhaba,
Formda aratırsanız, birkaç bağlantı paylaşmıştık.
Tesekkurler

Hocam opencv ile yapilanlari paylasmissiniz fakat kaynak bulamiyorum bana kaynak,yol gosterirmisiniz
(21-10-2018, Saat: 20:28)arsl01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tesekkurler

Hocam opencv ile yapilanlari paylasmissiniz fakat kaynak bulamiyorum bana kaynak,yol gosterirmisiniz

Merhaba ben opencv'yi kuramadım bilgisayarıma , beceremedim kısacası çözümü Google amcanın apilerinde buldum , gönderiyorum resmi bana çözüp veriyor saniyeler içerisinde öneriririm.

Gvision Api
Tesekkurler hemen inceliyorum
(21-10-2018, Saat: 20:28)arsl01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tesekkurler

Dökümantasyonlar genellikle farklı yazılım dillerine ait. Laex tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu OpenCV Delphi kütüphanesinde (samples klasörü) bir çok örnek uygulama var. Bunları inceleyerek OpenCV metodlarının kullanımını öğrenebilirsiniz.
Anladim tesekkurler ben@yhackup hocamin dedigi gibi yapmayi deneyim
@yhackup hocam kaynak bulamiyorum bana kaynak gosterirmisiniz ornek projeniz varmi
(22-10-2018, Saat: 21:16)arsl01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@yhackup hocam kaynak bulamiyorum bana kaynak gosterirmisiniz ornek projeniz varmi

bu konuda google apilerinden FireBase (FCM) Push Notification apisini kullanma yöntemimi paylaşmıştım , Vision apide de aynı yöntemi kullanıyorum.

http://www.delphican.com/delphi-firebase...7#pid11917
@yhackup hocam paylasiminizi inceledim googleden bir api alacagiz ayni yaptiginiz ornektrki gibimi yapacagiz resimi nereye post edecem oda bana o fotodaki yazilari bana text olarak verecek. Kusura bakmayin google api konusuna hakim degilim size zahmet biraz daha acarmisiniz
Sayfalar: 1 2 3