04-11-2018, Saat: 21:19
Herkese selamlar,
Son günlerde istenen ve benimde zamanım oldukça araştırmış olduğum bir konu hakkında sizleride bilgilendirmek istedim. DelphiCan Market adına birkaç araştırma yaptım. @Fesih ARSLAN hocamın da isteği üzerine yasal olan ödeme yöntemleri. Ödemenin nasıl yapılacağı konusunda birkaç araştırma yaparak sizleri bilgilendirmek ve bir nabız ölçmek istedim.
Bu konuda sizlerinde aklına takılacağı bazı konuları tasarımını yapacağım site üzerinde cevapları verilmiş başlıca şunlar;
Sipariş verdikten sonra değişiklik yapabilir miyim?
Değişiklik yapabilmemiz için siparişinizin "Yeni" konumunda olması gerekir. "Üretim" aşamasındaki bir sipariş üzerinde değişiklik yapmak çok zordur. Bu nedenle hatanızı fark eder etmez mail veya telefon yolu ile bize ulaşırsanız hemen istediğiniz değişikliği yapabiliriz.
Tişörtüm bana geldikten sonra bedeni uymazsa değiştirebilir miyim?
6502 sayılı Tüketicilerin Korunması Hakkındaki Kanun gereği, "Alıcının isteği ile kişiye özel olarak üretilen, üzerinde değişiklik veya ilave yapılarak kişiye özel hale getirilen ürünler" iade edilemez, beden değişimi yapılamaz veya ürün değiştirilemez. Bu nedenle kişiselleştirdiğiniz üründe hata olup olmadığını kontrol ederek sipariş veriniz.
Kargo ücreti ne kadar?
Türkiye'nin her yerine;
Yurtiçi Kargo: 5,90 TL
Aras Kargo: 5,90 TL
Ürünü sepete eklediğinizde seçim yapabilirsiniz.
* 90 TL ve üzeri alışverişlerde Tüm Türkiye Kargo ÜCRETSİZ!
Ödeme seçenekleriniz nelerdir?
1- Kredi Kartı
2- Banka Havalesi
3- Kapıda Nakit Ödeme
Gibi soruların cevabı mevcut. Benim bu konuda nabız yoklamam adına bir anket gerçekleştirmek istiyorum. DelphiCan Market üzerinden alışveriş yapar mısınız? ve bu konuda ki fikriniz nedir?
DelphiCan market ödemeleri, site üzerinden açılan DelphiCan dükkanı ile gerçekleşecektir. Bu konu hakkında araştırmalarım devam ediyor (delphican markete özel e-market modülü gibi, olursa diğer tarafa API ile ödeme atabilir miyiz diye) anket bittikten sonra yine sonuca göre bir açıklama yapılacaktır.
Bazı tasarımlar:
NOT: Bu tasarımlar profesyonel olarak tasarlanmadı. Eğer çoğunluk destekler ise gerçek tasarımlar market üzerinden yayınlanacaktır. Bir e-market modülü DelphiCan üzerinden açılabilir. Örneğin market.delphican.com gibi. Bunlar tabi sizin desteğiniz olup olmadığını anladıktan sonra gerçekleşecektir.

İyi çalışmalar.
Son günlerde istenen ve benimde zamanım oldukça araştırmış olduğum bir konu hakkında sizleride bilgilendirmek istedim. DelphiCan Market adına birkaç araştırma yaptım. @Fesih ARSLAN hocamın da isteği üzerine yasal olan ödeme yöntemleri. Ödemenin nasıl yapılacağı konusunda birkaç araştırma yaparak sizleri bilgilendirmek ve bir nabız ölçmek istedim.
Bu konuda sizlerinde aklına takılacağı bazı konuları tasarımını yapacağım site üzerinde cevapları verilmiş başlıca şunlar;
Sipariş verdikten sonra değişiklik yapabilir miyim?Değişiklik yapabilmemiz için siparişinizin "Yeni" konumunda olması gerekir. "Üretim" aşamasındaki bir sipariş üzerinde değişiklik yapmak çok zordur. Bu nedenle hatanızı fark eder etmez mail veya telefon yolu ile bize ulaşırsanız hemen istediğiniz değişikliği yapabiliriz.
Tişörtüm bana geldikten sonra bedeni uymazsa değiştirebilir miyim?6502 sayılı Tüketicilerin Korunması Hakkındaki Kanun gereği, "Alıcının isteği ile kişiye özel olarak üretilen, üzerinde değişiklik veya ilave yapılarak kişiye özel hale getirilen ürünler" iade edilemez, beden değişimi yapılamaz veya ürün değiştirilemez. Bu nedenle kişiselleştirdiğiniz üründe hata olup olmadığını kontrol ederek sipariş veriniz.
Kargo ücreti ne kadar?Türkiye'nin her yerine;
Yurtiçi Kargo: 5,90 TL
Aras Kargo: 5,90 TL
Ürünü sepete eklediğinizde seçim yapabilirsiniz.
* 90 TL ve üzeri alışverişlerde Tüm Türkiye Kargo ÜCRETSİZ!
Ödeme seçenekleriniz nelerdir?1- Kredi Kartı
2- Banka Havalesi
3- Kapıda Nakit Ödeme
Gibi soruların cevabı mevcut. Benim bu konuda nabız yoklamam adına bir anket gerçekleştirmek istiyorum. DelphiCan Market üzerinden alışveriş yapar mısınız? ve bu konuda ki fikriniz nedir?
DelphiCan market ödemeleri, site üzerinden açılan DelphiCan dükkanı ile gerçekleşecektir. Bu konu hakkında araştırmalarım devam ediyor (delphican markete özel e-market modülü gibi, olursa diğer tarafa API ile ödeme atabilir miyiz diye) anket bittikten sonra yine sonuca göre bir açıklama yapılacaktır.
Bazı tasarımlar:
NOT: Bu tasarımlar profesyonel olarak tasarlanmadı. Eğer çoğunluk destekler ise gerçek tasarımlar market üzerinden yayınlanacaktır. Bir e-market modülü DelphiCan üzerinden açılabilir. Örneğin market.delphican.com gibi. Bunlar tabi sizin desteğiniz olup olmadığını anladıktan sonra gerçekleşecektir.

İyi çalışmalar.