Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: parent formda mouse sol klik çalışmıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba Arkadaşlar,

aşağıdaki kod ile panel içinde formu açıyorum, form içinde olan edit nesnelere sol klik yapamıyorum sağ klik çalışıyor ama sol klik hiç etki etmiyor neden olabilir acaba ?

form1:= Tform1.Create(nil);
   form1.Parent := Panel1;
   form1.Show;

Teşkkürler.
@erdogan Test ettim ve sol klik calisiyor baska bir sorun vardir
Merhaba,
Formun BorderStyle ve BorderIcons özelliklerini kaldırmalısınız. Mevcut kodunuzda, Show satırından hemen önce aşağıdaki iki satırı ekleyin.
  Form1.BorderIcons := [];
 Form1.BorderStyle := TFormBorderStyle.bsNone;
(18-06-2019, Saat: 12:27)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Formun BorderStyle ve BorderIcons özelliklerini kaldırmalısınız. Mevcut kodunuzda, Show satırından hemen önce aşağıdaki iki satırı ekleyin.

Cevabınız için teşekkür ederi,

öyle tek pencere gibi oluyor iç içe pencereler açmak istiyorum ben pencereyi sürükle bırak çalışmıyor vs başka bir yolu var mı acaba ?

Teşekkür ederim.
(18-06-2019, Saat: 14:14)erdogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(18-06-2019, Saat: 12:27)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Cevabınız için teşekkür ederi,

öyle tek pencere gibi oluyor iç içe pencereler açmak istiyorum ben pencereyi sürükle bırak çalışmıyor vs başka bir yolu var mı acaba ?

Teşekkür ederim.

Bunun için (Ana form ve iç içe açılan form uygulamaları) uygulamayı MDI olarak geliştirmelisiniz.
(18-06-2019, Saat: 14:28)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(18-06-2019, Saat: 14:14)erdogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cevabınız için teşekkür ederi,

Teşekkür ederim.

Bunun için (Ana form ve iç içe açılan form uygulamaları) uygulamayı MDI olarak geliştirmelisiniz.

Tamam çok teşekkür ederim.