Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Delphi 10.3.3 ile Gelecek Yeni Özellikler
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Merhaba,
Daha önce bahsetmiş olduğum bir konu başlığında Delphi 10.3.3 beta sürümü ile birlikte Android 64-bit uygulamaların test edilebileceğini ve bu beta sürümle Google Play'e uygulama yükleyebileceğimizi yazmıştım.
Bu kapsamda resmi bir açıklama geldi. 

[attachment=725]

Delphi 10.3.3 ile birlikte (aslında bu sürümün çıkıp, çıkmayacağı da halen tartışılıyor. Doğrudan Delphi 10.4 yayınlanabilir), iOS 13 ile birlikte sunulan Dark ve Light tema desteği de verilmiş.

[attachment=726]

[attachment=727]

Kaynak: iOS 13 ve Android 64-bit'i RAD Studio
Teşekkürler bilgilendirme için
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Delphi' den (Yurtiçi-Yurtdışı) birileri varsa sizin gayretinizden dolayı ödüllendirmeli Smile
(24-09-2019, Saat: 13:23)cinarbil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Delphi' den (Yurtiçi-Yurtdışı) birileri varsa sizin gayretinizden dolayı ödüllendirmeli Smile

DelphiCan'ı yurt içinden ve yurt dışından takip eden bir çok kişi var. Buna Embarcadero araştırmacıları dahil. 
Ödüllendirme yok. İndirim kampanyaları var.  Big Grin
Delphican'lara özel indirim kampanyaları var mı Wink
(24-09-2019, Saat: 14:09)meko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Delphican'lara özel indirim kampanyaları var mı Wink

Bize özel yok maalesef.
Genel bir indirim kampanyaları var. Architect için %38 indirim ve birçok eşantiyon ürün veriyorlar.
bence Architect değil de enterprise indirimi daha çok ilgi çeker
(24-09-2019, Saat: 14:16)meko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bence Architect değil de enterprise indirimi daha çok ilgi çeker

Sanırım onda %10-16 arasında bir yıl sonu indirimi var. Bugün itibarı ile 25.000-30.000 TL. ye alınabiliyor.
(24-09-2019, Saat: 13:57)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(24-09-2019, Saat: 13:23)cinarbil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bilgilendirme için teşekkür ederim.

DelphiCan'ı yurt içinden ve yurt dışından takip eden bir çok kişi var. Buna Embarcadero araştırmacıları dahil. 
Ödüllendirme yok. İndirim kampanyaları var.  Big Grin

Yani bir şeylerin olması güzel tabi ki ama bende "cinarbil" arkadaşıma katılıyorum. gayret ve çabalarınız takdir edilmeli ve ödüllendirilmeli.
Beta sürümüne bir şekilde ulaştım diyeyim. 64-bit için test ettim. Ortalama 1mb ek bir boyut kazanıyor. Diğer anlamda herhangi bir sorun bulamadım Android tarafında. 

olYAIQ.png
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8