29-09-2019, Saat: 23:26
Herkese selam
Tuğrul hocanın Delphi C# Java konusundan geliyorum, yorumları tartışmaları görünce sorup sormamakta tereddüt ettim, forumun seviyesini biraz düşüreceğim ama
Benzeri bir kod Delphi 2007 de çalışırken XE(x) veya Rio da neden E2003 Undeclared identifier: 'TEdit' (TImage vs vs) hatası veriyor? Belli ki tanımlama şekli değişmiş yardımcı olabilir misiniz?
Tuğrul hocanın Delphi C# Java konusundan geliyorum, yorumları tartışmaları görünce sorup sormamakta tereddüt ettim, forumun seviyesini biraz düşüreceğim ama
Function Topla(i1,i2,i3,i4,i5,i6:TEdit):string; Var s1,s2,s3,s4,s5,s6,sonuc:real; Begin s1 := strtofloat(i1.Text); s2 := strtofloat(i2.Text); s3 := strtofloat(i3.Text); s4 := strtofloat(i4.Text); s5 := strtofloat(i5.Text); s6 := strtofloat(i6.Text); sonuc := s1+s2+s3+s4+s5+s6; Result := floattostrF(sonuc,fffixed, 4, 2); End;
Benzeri bir kod Delphi 2007 de çalışırken XE(x) veya Rio da neden E2003 Undeclared identifier: 'TEdit' (TImage vs vs) hatası veriyor? Belli ki tanımlama şekli değişmiş yardımcı olabilir misiniz?