Merhaba Herkeze iyi forumlar ben yeniyim eski bi bir delphici olarak uzun yılllar elime almadım ancak şimdi mobil uygulama geliştirmek için karşısına geçtim ancak biraz delphi bildiğim için bu bana daha cazip geldi delphi indirip kurdum sdk kurmayı da başardım emulatör nerde bulamadım baştan sona bana bunları tarif edebilecek bi arkadaş varmıdır? şimdiden teşekkür ediyorum.
Anladım Teşekkür ederim ancak şimdilik emulatör kullanmam gerekli birde windows kullanıyorum ios için emulatör gibi bi uygulama var mıdır cahilliğime verin
Bende bu konuda yeniyim. Fesih hocamın videoları ile giriş yapmaya başladım. Videolu anlatım için
bu linki, Görsel için embercaderonun kendi
linkini kullanabilirsiniz. Emulator alt sürümlerde daha hızlı çalışmakta ben en son 5'e kadar düştüm embercaderonun kendi uyarısı bu şekilde ve daha düşük ram tüketen Galaxy S gibi bir emulator daha hızlı çalışacağını belirtmişler. İkinci husus emulatoru çalıştırınca x86'da daha hızlı çalışacağı hakkında uyarı vermektedir. x86 için'de
intelhaxm.exe' yi bilgisayarında bulup kurmanız gerekmektedir. Şimdilik öğrendiklerim bu kadar.