Merhaba
OrangeUI bileşeni bileşenlerini bulamıyor
Windowsta normal çalışıyor fakat android derlemede bileşenleri bulamıyor.
Sorun nedir
Sıfır kurulum yapıldı herhangi bir sıkıntı çıkmadı kurulumda.

(10-05-2020, Saat: 23:07)ilhanim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba
OrangeUI bileşeni bileşenlerini bulamıyor
Windowsta normal çalışıyor fakat android derlemede bileşenleri bulamıyor.
Sorun nedir
Sıfır kurulum yapıldı herhangi bir sıkıntı çıkmadı kurulumda. 
Merhaba,
Forumda bu konu çoğu kez soruldu ve cevaplandı, arama yaparsanız hemen ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte projede başlamadan önce @
Fesih ARSLAN bey'in
bu eğitimini muhakkak bitirmelisiniz.
İyi çalışmalar.
Merhaba,
Windows için tanımladığımız path'leri, Android platformu için de ekleyin. Muhtemelen sorun düzelecektir.
Selamlar,
Üretici sitesinde 10.2 tokyo versiyonunu bulamadım. İndirebileceğim başka bir yer var mı?
son sürüm hata mi veriyor
(13-05-2020, Saat: 22:13)nguzeller Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]son sürüm hata mi veriyor
evet ben kuramadım tokyo sürümüne. ulang dosyası ilk etapta hata verdi. bunu kuramadığım için de satın alma işlemini yapmadım.
(13-05-2020, Saat: 19:57)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selamlar,
Üretici sitesinde 10.2 tokyo versiyonunu bulamadım. İndirebileceğim başka bir yer var mı?
Merhaba,
OrangeUI 1.77 sürümünü Delphi 10.2 Tokyo için kullanabilirsiniz.
1.78.x sürümleri yalnızca Delphi 10.3.3 ve daha üst sürümlerinde kullanılabilir.
(14-05-2020, Saat: 15:30)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (13-05-2020, Saat: 19:57)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selamlar,
Merhaba,
1.78.x sürümleri yalnızca Delphi 10.3.3 ve daha üst sürümlerinde kullanılabilir.
Sitesinde bulamadım bi türlü hocam. Sadece 1.78 versiyonu var. Parent directrory de o var.
(14-05-2020, Saat: 16:48)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (14-05-2020, Saat: 15:30)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Sitesinde bulamadım bi türlü hocam. Sadece 1.78 versiyonu var. Parent directrory de o var.
Doğrudan geliştiriciye (@
DelphiTeacher) mail gönderip, bu sürümü talep edin. Yardımcı olacağına eminim.